Ο Τραμπ τρολάρει Μπάιντεν. «Καλωσόρισες στην κούρσα κοιμισμένε Τζο»


Ο Τζον Μπάιντεν ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα για τον Λευκό Οίκο και ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχασε ευκαιρία να τον τρολάρει.

Ο Μπάιντε εμφανίζεται ως υπερασπιστής των αξιών της ανεκτικότητας της Αμερικής απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο κατηγόρησε ότι αλλοίωσε «την ψυχή» του έθνους.

«Οι θεμελιώδεις αξίες αυτού του έθνους, η θέση μας στον κόσμο, η ίδια η δημοκρατία μας, ό,τι έχει κάνει την Αμερική να είναι αυτό που είναι, διακυβεύεται. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών», έγραψε στο Twitter ο 76χρονος Μπάιντεν.

«Αν δώσουμε οκτώ χρόνια στον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, θα αλλοιώσει θεμελιωδώς και για πάντα τον χαρακτήρα αυτού του έθνους», προειδοποίησε ο αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Ίντερνετ.

«Καλωσόρισες στην κούρσα κοιμισμένε Τζο», αντέδρασε ο Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter, επαναλαμβάνοντας έναν από τους χαρακτηρισμούς που έχει χρησιμοποιήσει για τον Μπάιντεν. «Ελπίζω μόνο ότι είσαι αρκετά έξυπνος, κάτι για το οποίο αμφιβάλλουμε εδώ και καιρό, ώστε να κερδίσεις την κούρσα των προκριματικών. Θα υπάρξουν χτυπήματα κάτω από τη μέση (…) Όμως, αν τα καταφέρεις, θα σε δω στην αφετηρία!».

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ