Κύπρος: Ο 35χρονος «Ορέστης» κρύβει κι άλλα θανάσιμα μυστικά;


Μόνο φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για την δράση του serial killer στην Κύπρο.
Ομολόγησε και παραδέχθηκε και άλλους τρεις φόνους!
Πολλά είναι τα ερωτήματα για τα κίνητρά του.
Νέες έρευνες στο Μιτσερό και στη λίμνη στο Ξυλιάτο.

Κανείς δεν φανταζόταν ότι μέσα σε λίγες ώρες ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς θα ομολογούσε ότι έχει πάρει την ζωή από 7 ανθρώπους. Ακόμα και έμπειροι ανακριτές και αστυνομικοί είναι σε κατάσταση σοκ από όσα άκουσαν να  βγαίνουν από το στόμα του.

Η αντίστροφη μέτρηση για την ομολογία άρχισε όταν διατάχθηκε η κράτηση για άλλες δυο ημέρες του 35χρονου για τον φόνο της Μαρικάρ από τις Φιλιππίνες χωρίς να έχει βρεθεί πτώμα παρά μόνο μια φωτογραφία ταυτότητας στα προσωπικά αντικείμενα του Μεταξά.

Και παρότι μέχρι νωρίς το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης αρνιόταν τα πάντα τελικά παραδέχθηκε τον φόνο της Μαρικάρ και ομολόγησε και παραδέχθηκε και άλλους τρεις φόνους!

Για την υπόθεση της Ορούντας παραδέχθηκε ότι πρόκειται για Νεπαλέζα ή Ινδή, την οποία σκότωσε το καλοκαίρι του 2018, χωρίς να προσδιορίσει ακριβώς το χρόνο. Υπέδειξε τον χώρο που την έθαψε, ένα λάκκο στο Πεδίο Βολής Ξυντούς στην Ορούντα. Η σορός εντοπίστηκε και ανασύρθηκε σκελετωμένη από λάκκο. Κύπρος – Ορέστης: Έτσι οι αστυνομικοί «έσπασαν» τον 35χρονο serial killer

Για την δεύτερη νέα υπόθεση ομολόγησε ότι διέπραξε άλλο ένα διπλό φόνο, μιας μητέρας και της ανήλικης κόρης της από τη Ρουμανία, που πιστεύεται ότι είναι η LIVIA FLORENTINA BUNEA και η κόρη της ELENA NATALIA BUNEA 8 χρόνων.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν για τις Κυπριακές αρχές είναι πολλά. Ο 35χρονος κρύβει κι άλλα θανάσιμα μυστικά; Θα ομολογήσει και άλλους φόνους; Πότε άρχισε να σκοτώνει και ποιο ήταν το κίνητρό του; Γιατί σκότωνε εκτός από γυναίκες και μικρά παιδιά; Που είναι οι σοροί των θυμάτων του;

Και σήμερα θα συνεχιστούν οι έρευνες στο Μιτσερό για τον εντοπισμό των τριών θυμάτων από σημείο που υπέδειξε ο δράστης και στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο για εντοπισμό της σορού της μικρής Sierra.

Η σορός που ανασύρθηκε στο πεδίο βολής της Ορούντας, είναι σκελετωμένη και σίγουρα σε μη αναγνωρίσιμη κατάσταση.

Οι αρχές ψάχνουν και συγγενείς των θυμάτων για να πάρουν δείγμα DNA για την ταυτοποίησή τους.

Με πληροφορίες από cyprustimes.com

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ