MasterChef: Απίστευτο άδειασμα – Η ατάκα «φωτιά»: Πιστεύω ότι κάποιοι παίκτες δεν είχαν «όρια…»


Το MasterChef κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον όχι μόνο λόγω της μαγειρικής, αλλά και λόγω των ιντριγκών που αναπτύσσονται στην κουζίνα.

Η πρώην διαγωνιζόμενη του show, Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου, παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε ότι ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για παίκτες που δεν έχουν όρια.

Πώς αποφασίσατε να τα αφήσετε όλα πίσω για να μπείτε σε ένα παιχνίδι μαγειρικής;

Είμαι από τα 24 μου καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας και στα 50 μου αποφάσισα ότι, παρόλο που με γεμίζει αυτό το επάγγελμα και αγαπώ πολύ την επαφή με τα παιδιά, η μαγειρική είναι ένα πάθος που δεν το είχα ποτέ αναπτύξει. Έτσι αποφάσισα να αλλάξω πορεία. Ήταν λίγο ρίσκο, αλλά αυτό σημαίνει να κυνηγάς τα όνειρα σου και να τολμάς.

Υπήρξε κάτι που σας φόβιζε;

Η λέξη «φόβος» δεν είναι η σωστή. Είχα κάποιους δισταγμούς για το ριάλιτι. Είμαι ένας άνθρωπος αρκετά εσωστρεφής, αλλά αυτή για μένα ήταν η πρόκληση, το να ξεπεράσω τα όρια τα δικά μου και να βγω στο φακό και στον κόσμο.

Κάτι που δεν περιμένατε να αντιμετωπίσετε μέσα στη διαδικασία του παιχνιδιού;

Το «MasterChef» είναι ένα παιχνίδι αρκετά ανταγωνιστικό και πολλοί θέλουν να φτάσουν στο έπαθλο. Δεν περίμενα πόσο έντονος θα ήταν αυτός ο ανταγωνισμός. Πίστευα ότι θα παίζαμε πολύ πιο δίκαια.

Δηλαδή κάποιοι προσπαθούσαν να αναδειχθούν και με άλλους τρόπους;

Πιστεύω ότι κάποιοι παίκτες δεν είχαν όρια στο τι θα έκαναν για να διεκδικήσουν αυτό που ήθελαν. Δεν τους κρίνω, απλώς εγώ είχα άλλη προσέγγιση στο παιχνίδι.

Συμφωνείτε με αυτό που έκανε ο Σταμάτης;

Ήταν μια τολμηρή κίνηση. Ήμουν αρκετό καιρό έξω από το παιχνίδι για να καταλάβω την ψυχολογία του και τα κίνητρα του. Αυτό που με στενοχώρησε είναι ότι κατά την άποψη μου δείχνει ότι δεν σεβάστηκε το βαθμό που μας στηρίζουν η παραγωγή και οι κριτές. Είμαι άνθρωπος που πιστεύει στην επικοινωνία και θεωρώ ότι θα μπορούσε να το συζητήσει με τους κριτές.

Στην ακόλουθη gallery βρίσκονται τα λεγόμενα του Σταμάτη Κωβαίου μετά την αποχώρησή του.

Οι κριτές του show

Eλίζαμπεθ Θεοτοκάτου

Σταμάτης Κωβαίος

Πηγή: 2μέρες TV


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ