Ίαν Στρατής: «Πλέον πληρώνω τους λογαριασμούς μου, δεν κινδυνεύω να μου κόψουν το ρεύμα και το νερό»


Ο Ίαν Στρατής είναι ένας ταλαντούχος τραγουδιστής και φέτος στο σόου μεταμορφώσεων του Ant1, στο Your Face Sounds Familiar ήταν μια από μεγάλες εκπλήξεις.

Ο Ίαν σε συνέντευξή του μιλά για τον χαρακτήρα του, αν άλλαξε από τότε που έγινε γνωστός και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς του.

Πόσο έχει αλλάξει ο χαρακτήρας σου από τότε που έγινες γνωστός;

Καθόλου, θα έλεγα. Αλλάζει ο χαρακτήρας του ανθρώπου, πιστεύεις;

Κάποια πράγματα, ναι, αλλάζουν…

Ωρίμασα κάπως. Πλέον πληρώνω τους λογαριασμούς μου, δεν κινδυνεύω να μου κόψουν το ρεύμα και το νερό! (γελάμε). Κάποτε ήμουν πολύ ανοργάνωτος με όλα αυτά. Δεν το είχα με τίποτα, ούτε και τώρα το έχω, αλλά προσπαθώ να γίνομαι πιο συνεπής. Εδώ κολλάει η ωριμότητα και η προνοητικότητα που σου ανέφερα. Μόνο σ’ αυτά έχω αλλάξει. Κατά τ’ άλλα, έμεινα ο ίδιος, όπως τότε που ήμουν πιτσιρικάς.

Είσαι ευαίσθητος;

Κάθε καλλιτέχνης έχει πολλές ευαισθησίες. Δεν είμαι εξαίρεση. Είμαι από τους ανθρώπους που εξωτερικεύουν τα συναισθήματά τους, αλλά δεν «πνίγω» απαραίτητα τους άλλους, ούτε μου αρέσει να γίνομαι φορτικός. Υπάρχουν φορές που μπορεί να κλάψω – δεν έχω πρόβλημα να το παραδεχτώ αυτό σε μία συνέντευξη. Μπορεί να δω μια χαζή, ρομαντική ταινία, από αυτές που ξέρεις ότι θα κλάψεις και όταν το συζητάς με τους φίλους σου πριν γελάτε, αλλά τελικά τη βλέπεις και κλαις.

Ποιο ήταν το τελευταίο μήνυμα που έλαβες στα social media σου και σε σόκαρε;

Ποτέ δεν έχω σοκαριστεί από αυτά που μου στέλνουν! Τουλάχιστον, όχι στον βαθμό που θα πω «πω, πω, τι λέει τώρα;» ή «τι φωτογραφία μου έστειλε ρε;». Όχι, όλα μες στη ζωή είναι. Και οι γυμνές φωτογραφίες και τα πιο πονηρά μηνύματα… Δεν το επικροτώ, αλλά συμβαίνει. Προχωράω παρακάτω.

Πηγή: Down Town της Κύπρου


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ