Τζένη Μελιτά – Σπύρος Μαργαρίτης: Οι νέες φωτογραφίες από την Πασχαλινή τους απόδραση στο Μαρόκο


Η Τζένη Μελιτά και ο Σπύρος Μαργαρίτης βρίσκονται στο μαγευτικό Μαρόκο. Εκεί που η παρουσιάστρια περιμένει να της γίνει πρόταση γάμου!

«Ετοιμάζουμε το Πάσχα ταξίδι στο Μαρόκο. Κάτι μυρίζομαι για πρόταση γάμου στο ταξίδι μας… Πάνω ή κάτω από την καμήλα θα γίνει η πρόταση γάμο» είχε πει on camera η Τζένη Μελιτά!

Το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια μαζί και αγαπούν τα ταξίδια. Έτσι αυτή τη φορά επέλεξαν να ταξιδέψουν στο Μαρόκο και δημοσιεύουν συνεχώς φωτογραφίες

Ο Σπύρος Μαργαρίτης έγραψε στο instagram του: «Το Μαρόκο είναι εμπειρία. Για τις ομορφιές του (που θα διαβάσεις σε όλους τους οδηγούς), για την κουλτούρα του (μίγμα τόσων πολιτισμών που χάνεις το μέτρημα), για τις ασχήμιες του (τις οποίες πρέπει να ανακαλύψεις μόνος σου). Είναι από αυτά τα ταξίδια που είναι των άκρων, που σου ανοίγουν μάτια και μυαλά. Και σύντομα θα προσπαθήσω να σου τα δείξω όλα!»!

Και η Τζένη Μελιτά σχολίασε: «3η ημέρα στο Μαρόκο… Θα μπορούσα άραγε να μένω μόνιμα εδώ; Ισως, ναι. Σήμερα, επισκεφτήκαμε το Μουσείο του Yves Saint Laurent και τους μαγευτικού κήπους του Majorelle. 40 ολόκληρα χρόνια πάθους και αφοσίωσης χρειάστηκε ο Γάλλος ζωγράφος Jacques Majorelle για να τους δημιουργησει. Με την πάροδο των χρόνων, ο κήπος εγκαταλείφθηκε και ρήμαξε. Για καλή του τύχη, ο σχεδιαστής Yves Saint Laurent μαζί με τον συνεργάτη του Pierre Berge σ σε ένα ταξίδι τους στο Μαρόκο είδαν τους κήπους, τους ερωτεύτηκαν και τους αγόρασαν.»!

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν στην gallery!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ