Τα λόγια είναι το καλύτερο αφροδισιακό για τις γυναίκες!

Όμορφα λόγια! Το καλύτερο ερωτικό φίλτρο για τις γυναίκες

Σαγήνεψέ με με λέξεις, με λόγια που μου ψιθυρίζεις τη στιγμή που με αγκαλιάζεις, μίλα μου όσο με κοιτάζεις για να βουλιάξεις στον πιο βαθύ ωκεανό του είναι μου, γράψε μου όμορφες λέξεις όσο η σκέψη σου είναι κοντά μου, δείξε μου ότι ζω κι εγώ μέσα στη ζωή σου, μέσα από τα λόγια σου.

Ένα μυστικό που αγνοούν πολλοί άνθρωποι: το καλύτερο ερωτικό φίλτρο για τις γυναίκες είναι τα όμορφα λόγια.

Αλλά δεν έχουν την ίδια αξία όλα τα λόγια, όλα τα χάδια και όλα τα φιλιά.

Έχω ανάγκη να νιώσω ειλικρίνεια, να νιώσω ότι οι πράξεις σου συμβαδίζουν με τα λόγια σου, ότι ενδιαφέρεσαι μόνο για εμένα, αλλιώς τα λόγια σου θα είναι ανούσια, χωρίς αγάπη, χωρίς μαγεία.

«Αυτό που με γοητεύει περισσότερο σε μια γυναίκα είναι τα μάτια της την ώρα που την κοιτάζω και το μυαλό της όσο την γνωρίζω».

-Antonio Gómez Rufo-

Με ποιον τρόπο οι λέξεις λειτουργούν ερωτικά για τις γυναίκες;
Η επικοινωνία είναι πάντοτε σημαντική, ακόμη περισσότερο όταν δύο άνθρωποι αρχίζουν να γνωρίζουν ο ένας τον άλλον καλύτερα.

Οι γυναίκες, γενικά, προσέχουν τα πάντα: τον τρόπο που οι άνδρες τις κοιτάζουν, τους μιλούν, τις αγγίζουν κ.λπ.

Οι γυναίκες δίνουν ιδιαίτερη σημασία στον τρόπο που οι άνδρες κινούνται, ή ντύνονται. Αυτό δε σημαίνει ότι βγάζουν εύκολα συμπεράσματα, αλλά απλώς ότι η επιθυμία τους είναι να γνωρίσουν πολύ καλά εκείνον που έχουν απέναντί τους.

Μία από τις πιο σημαντικές πτυχές που σαγηνεύει και γοητεύει τις γυναίκες περισσότερο στον λόγο, εάν κάποιος τον χειρίζεται όμορφα, είναι ότι ο λόγος μπορεί να λειτουργήσει ερωτικά.

Υπάρχουν τρόποι που ο χειρισμός του λόγου μπορεί να λειτουργήσει ερωτικά;

Άνδρες! Εκφραστείτε με ειλικρίνεια, εκφραστείτε αληθινά!
Οι λέξεις που βγαίνουν από την καρδιά μας, που είναι ειλικρινείς κι έντιμες, ένας λόγος που δεν είναι ψεύτικος, προκατασκευασμένος, αγγίζει κάθε γυναίκα, μέχρι το βάθος της ψυχής της.

Αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να αποστηθίσει κανείς ποιήματα, να μάθει να τα απαγγέλει, αλλά να αφεθεί και να νιώσει όλα εκείνα τα συναισθήματα που του εμπνέει η αγαπημένη γυναίκα, να εκφραστεί με αλήθεια, σεβασμό και αγάπη.

Πολλά κομπλιμέντα, ή μια συμπεριφορά πολύ τρυφερή, ενδεχομένως να έχουν αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό, ίσως προκαλέσουν σε μία γυναίκα αμηχανία, ή να τη φέρουν σε δύσκολη θέση.

Είναι σημαντικό να βρεθεί μια ισορροπία για να αποφύγει κανείς την υπερβολή, να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην αντίδραση που μπορεί να έχουν τα λόγια και οι πράξεις ενός άνδρα. Τα μάτια, για παράδειγμα, δεν λένε ποτέ ψέματα.

Τα λόγια είναι το καλύτερο αφροδισιακό για τις γυναίκες!
Συνοδέψτε τον λόγο με τις αισθήσεις σας!
Οι γυναίκες χαίρονται όταν ένας άνδρας τους μιλάει, αλλά κι όταν τις κοιτάζει, όταν τις ακούει όταν εκείνες μιλούν, όταν κάποιος ενδιαφέρεται για εκείνες.

Ένας γλυκός λόγος που συνοδεύεται με ένα όμορφο βλέμμα δείχνει πολλά πράγματα. Αλλά, ακόμη κι αυτό το βλέμμα θα πρέπει να είναι αληθινό, ειλικρινές και έντιμο.

Τίποτα δεν είναι πιο γοητευτικό από έναν άνδρα που είναι αληθινός με μια γυναίκα.

Στον βαθμό που η εμπιστοσύνη μεγαλώνει, ένα χάδι και κάποιες όμορφες λέξεις μπορούν να σαγηνεύσουν μία γυναίκα.

Όλα αυτά όμως θα πρέπει να γίνουν κομψά, τρυφερά, με σεβασμό και συναίσθημα, χωρίς υπερβολές, χωρίς υπεροψία, ούτε περιφρόνηση.

Η αίσθηση του χιούμορ έχει τη δική της σημασία!
Μερικές φορές, κάποιες λέξεις που προφέρονται με χιούμορ, ή και με ειρωνεία ακόμη, μπορεί να είναι γοητευτικές.

Σίγουρα, δεν έχουμε όλες οι γυναίκες την ίδια αίσθηση του χιούμορ. Καλό είναι να περιμένει κανείς για να γνωρίσει λίγο καλύτερα μια γυναίκα και να έχει, σε κάθε περίπτωση, ένα χιούμορ κομψό και λεπτό.

Σε όλες μας αρέσουν τα αστεία, το γέλιο, χαιρόμαστε να είμαστε με ευχάριστες παρέες. Ωστόσο, πολλές φορές είναι περίπλοκο και δύσκολο να συνδυάσει κανείς απόλυτα δύο διαφορετικές μορφές χιούμορ.

Θα πρέπει ο άνδρας να έχει υπομονή, να αφήσει λίγο χρόνο μέχρι να έρθει το επιθυμητό σημείο συνεννόησης∙ για να γίνει αυτό πρέπει να γνωρίσει καλά ο ένας τον άλλον, να καταλάβει ποια πράγματα ευχαριστούν τον αγαπημένο άνθρωπο και ποια είναι εκείνα που τον δυσαρεστούν.

«Η αγάπη έρχεται όταν την καλούμε αδιάλειπτα με πάθος. Μετά μας βουλιάζει στο παραλήρημα και εξαφανίζεται σαν ομίχλη, μόλις προσπαθήσουμε να την κρατήσουμε κοντά μας».

-Isabel Allende-

Μιλήστε αλλά φροντίστε να ακούτε επίσης!
Καλύτερα να είστε φειδωλοί στα λόγια, αυτό μπορεί εύκολα να καταντήσει μονότονο. Όταν μιλάει κανείς πολύ δεν αφήνει τον άλλον να εκφραστεί κι αυτό εύκολα μπορεί να φέρει την αγαπημένη γυναίκα σε αμηχανία, καθώς αισθάνεται ότι δεν μπορεί να επικοινωνήσει και να εκφράσει αυτό που σκέφτεται και αισθάνεται.

Μια συνομιλία θα πρέπει να αφήνει χώρο για τον λόγο και των δύο, για τη σιωπή και των δύο. Μια συνομιλία θα πρέπει να επιτρέπει στο ένα βλέμμα να συναντήσει το άλλο, στο ένα βλέμμα να διασταυρωθεί με το άλλο.

Ερωτικό ελιξίριο άνευ όρων!
Εάν ο λόγος δεν είναι αληθινός, εάν δεν συνοδεύεται από σημαντικές πράξεις, θα παραμείνει ανούσιος.

Δεν θα υπάρχει συνοχή μεταξύ του λόγου και της πράξης. Κάθε λόγος χωρίς σημασία, χωρίς συναίσθημα, θα πετάξει μακριά, θα εξαφανιστεί, θα σβήσει.

Οι γυναίκες είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες όταν δεν υπάρχει συνοχή μεταξύ λόγου και συναισθήματος, είναι μια κατάσταση που τους προκαλεί πόνο και τις οδηγεί στη σκέψη ότι υπάρχουν κίνδυνοι που κρύβονται, που ελλοχεύουν πίσω από τα λόγια.

«Για τις γυναίκες το καλύτερο ερωτικό φίλτρο βρίσκεται μέσα στον λόγο, στις λέξεις, το σημείο G βρίσκεται στο ακουστικό τους νεύρο, όποιος ψάχνει πιο χαμηλά, απλώς χάνει τον καιρό του».

-Isabel Allende-

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ