“Η ΑΕΚ σε διαρκή διαπραγμάτευση για Βράνιες”


Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν να επαναφέρουν στην ομάδα τον Όγκνιεν Βράνιες και δημοσίευμα από το Βέλγιο αποκαλύπτει τις… λεπτομέρειες των επαφών που έχουν γίνει με την Άντερλεχτ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Voetbalkrant” η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να καλύψει το μισό συμβόλαιο του Βράνιες (περίπου 400 χιλιάδες ευρώ) για τον δανεισμό του Βόσνιου αμυντικού από τον Άντερλεχτ.

Επίσης, αναφέρεται ότι η ΑΕΚ προσπαθεί να βάλει στη συμφωνία οψιόν αγοράς που θα ανέρχεται στο 1 εκατ. ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει:

“Η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαρκή διαπραγμάτευση με την Άντερλεχτ για να πετύχει την απόκτηση του Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος έχει αποβληθεί από την πρώτη ομάδα των «Μωβ και Άσπρων» για ένα σωρό εξωαγωνιστικούς λόγους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η ΑΕΚ θέλει να δανειστεί τον Όγκνιεν Βράνιες για μια σεζόν. Η ομάδα της Αθήνας είναι διατεθειμένη να πληρώσει το μισό συμβόλαιο του σκληροτράχηλου αμυντικού (σ.σ. στην Άντερλεχτ αμοίβεται με 800.000 ευρώ το χρόνο). Επίσης, οι Έλληνες προτείνουν να μπει και μια οψιόν αγοράς που να αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Οι «Μωβ και Άσπροι» θέλουν σίγουρα να ξεφορτωθούν το υψηλό συμβόλαιο του Βράνιες και ελπίζουν η ΑΕΚ να αναλάβει όλοκληρο τον μισθό του. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ