Κύπρος – δολοφονίες: O “Ορέστης” έδρασε και στα Κατεχόμενα; Τον συνδέουν με πτώμα γυναίκας από το Βιετνάμ.


Πληροφορίες θέλουν τον Serial Killer στην Κύπρο να έχει δράσει και στα Κατεχόμενα.
Έχει βρεθεί πτώμα που ανήκει σε γυναίκα από το Βιετνάμ.
Ο “Ορέστης” είχε περάσει με το αυτοκίνητό του στα Κατεχόμενα.
Σοκάρουν οι ομολογίες του για τους φόνους.

Ο “Ορέστης” είχε δράσει και πραγματοποιήσει εγκλήματα και στα Κατεχόμενα; Αυτό δηλώνουν οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον serial killer στην Κύπρο που έχει συγκλονίσει με την φρικτή του δράση.

Κύπρος – δολοφονίες: O“Ορέστης” τις έπνιγε και τις έβαζε σε βαλίτσες

Σύμφωνα με το cyprustimes ακόμη μια συγκλονιστική πτυχή φέρνει στο φως ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha Κύπρου, επικαλούμενος πληροφορίες του, έρχεται να προσθέσει όπως φαίνεται υπόνοιες για ένα ακόμα έγκλημα που ενδεχομένως να βαραίνει τον επονομαζόμενο «Ορέστη».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων οι κατοχικές αρχές έχουν ήδη αιτηθεί βοήθειας μέσω της δικοινοτικής επιτροπής, καθώς φαίνεται να κατέχουν στοιχεία που δείχνουν πως ο “Ορέστης¨ συνδέεται με πτώμα

40χρονης γυναίκας που βρέθηκε στα κατεχόμενα στις 6 Ιανουαρίου. Πρόκειται για γυναίκα από το Βιετνάμ που βρέθηκε νεκρή και είχε δηλωθεί ως αγνοουμένη από τις 15 Οκτωβρίου του 2017.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τουρκοκυπριακών εφημερίδων στις 6 Ιανουαρίου 2019, δυνάμεις της λεγόμενης Αστυνομίας του ψευδοκράτους εντόπισαν σε πλήρη αποσύνθεση, πτώμα γυναίκας τυλιγμένο σε σακούλα και κουβέρτα, λίγα μόλις μέτρα μακριά από τον αυτοκινητόδρομο που οδηγεί στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου.

Το θέμα είχε απασχολήσει τα πρωτοσέλιδα όλων των τουρκοκυπριακών εφημερίδων. Όπως αποκάλυψε ο Alpha, υπάρχουν στοιχεία ότι ο “Ορέστης” πέρασε με το αυτοκίνητο του στα κατεχόμενα στις 5 Μαΐου του 2018.Σοκάρουν οι ομολογίες του “Ορέστη”

Σύμφωνα με το cyprustimes την ώρα που όλες οι δυνάμεις έχουν ριχθεί στην προσπάθεια εντοπισμού των τριών πτωμάτων -μάνας και κόρης από τη Ρουμανία και της Μαρικάρ από τις Φιλιππίνες- ο 35χρονος συνεχίζει να σοκάρει με τους ισχυρισμούς του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο “Ορέστης” , ανακρινόμενος εκ νέου φέρεται να είπε ότι έπνιξε την άτυχη 36χρονη Livia Florentina Bunea από τη Ρουμανία και την κόρη της Elena Natalia 8 ετών καθώς και την 29χρονη Maricar Valdez Arquila από τις Φιλιππίνες και ακολούθως να τις έβαλε σε βαλίτσες με σκοπό να τις μεταφέρει σε άλλο σημείο και συγκεκριμένα στην περιοχή της Κόκκινης Λίμνης κοντά στο Μιτσερό για να τις εξαφανίσει.

Πηγή: cyprustimes


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ