Το αυτοκίνητο-φάντασμα, που προκαλούσε τραγικά δυστυχήματα…


Το 1930, ένα αυτοκίνητο-φάντασμα είχε ενσπείρει τον πανικό στην περιοχή του Manchester της Αγγλίας. Το αυτοκίνητο αυτό, ισχυρό και ταχύτατο, οδηγούμενο από ένα…φάντασμα, εμφανιζόταν εντελώς ξαφνικά και απροσδόκητα σε δημόσιες οδούς, προκαλώντας δυστυχήματα σε διάφορες περιστάσεις και κατόπιν, εξαφανιζόταν μυστηριωδώς μέσα σε μια αχλή!

Τα θύματά του υπήρξαν πολλά. Μα, το τελευταίο θύμα του ήταν μια γυναίκα, η Phyllis Kaufman, η οποία, συνοδευόμενη από μια φίλη της, οδηγούσε το αυτοκίνητό της προς την περιοχή του Sheffield, όταν, σε μια στροφή, είδε ξαφνικά να έρχεται καταπάνω της ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο, που το οδηγούσε ένα αλλόκοσμο φάντασμα.

Τα χέρια της Phyllis Kaufman άρχισαν να μην την υπακούουν και αυτομάτως, παρέλυσαν. Το τιμόνι της έφυγε απ’ τα χέρια και το αυτοκίνητό της προσέκρουσε πάνω σ’ έναν τοίχο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και προκάλεσε ανάφλεξη της μηχανής. Οι δύο γυναίκες τραυματίστηκαν σοβαρά.

Η φίλη και συνοδηγός ανέφερε ότι η ίδια δεν πρόλαβε να δει το αυτοκίνητο-φάντασμα, αλλά είδε ξεκάθαρα μια συμπυκνωμένη λευκή καταχνιά, σαν πνεύμα, λίγα δευτερόλεπτα πριν σημειωθεί το τραγικό αυτό δυστύχημα.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ», στις 13/03/1930

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ