Νέες αφίξεις στο «Λόγω τιμής»: Ποιοι άλλοι ηθοποιοί εντάσσονται;

Η επιστροφή της σειράς «Λόγω τιμής – 20 χρόνια μετά» αναμένεται με ιδιαίτερο εν­διαφέρον, ενώ οι συντελεστές της συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς τα γυρίσμα­τα, προκειμένου να σταθούν αντάξιοι των προσδοκιών. 

Πέρα από το πρωταγωνι­στικό καστ, το οποίο, όπως σας έχουμε ενημερώσει, θα είναι το ίδιο -Άλκης Κούρκουλος, Βίκυ Βολιώτη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Δημήτρης Αλεξανδρής, Χριστίνα Αλεξανιάν, Άννα Δημητρακοπούλου-, θα υπάρ­χουν και πολλές προσθήκες τόσο γνωστών όσο και νεότερων ηθοποιών.

Εκτός από τη Μαρία Ναυπλιώτου, τον Γιώργο Χρυσοστόμου και τη Μαρία Παπαφωτίου, στο καστ έχει ενταχθεί και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, ο οποίος θα υποδυθεί τον σύζυγο της Ηρώς (Βίκυ Βολιώτη). Τη συγκεκριμένη αποκάλυψη έκανε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκπς μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Μy Tv», έχουν γίνει ακόμα δύο προσθήκες. Πρόκειται για τον Χριστόδουλο Στυλιανό, ο οποίος τα τελευταία χρόνια δίνει κυρίως το «πα­ρών» στο θέατρο, και τη Νίκη Βακάλη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την κινημα­τογραφική ταινία «Ένας άλλος κόσμος» και εν συνεχεία μέσα από την κωμική σειρά «Αστέρας Ραχούλας».

Νίκη Βακάλη

Χριστόδουλος Στυλιανού

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ