Γιάννης Λάτσιος: Διασκέδασε με τις επιτυχίες της κουμπάρας του Νατάσας Θεοδωρίδου


Νυχτοπερπάτησε στα μπουζούκια ο Γιάννης Λάτσιος!

Ο πρώην διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 επέλεξε το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η κουμπάρα του Νατάσα Θεοδωρίδου και το ξενύχτησε διασκεδάζοντας μέχρι το πρωί.

Φορώντας τζιν παντελόνι και μπλε φούτερ, κάθισε σε ένα από τα κεντρικά τραπέζια του Fantasia και απόλαυσε τη Νατάσα να ερμηνεύει τις μεγάλες επιτυχίες της. Σύμφωνα με την Espresso, o γοητευτικός Γιάννης Λάτσιος ήπιε τα ποτάκια του, συνομίλησε με γνωστούς του και δεν προέβαλε καμία αντίσταση όταν οι φωτογράφοι έστρεψαν πάνω του τα φλας!

Από τη γεμάτη λουλούδια πίστα η κουμπάρα του, ντυμένη στα κόκκινα και σε μεγάλα κέφια, συχνά έριχνε το βλέμμα της επάνω του. Δεν έκρυβε τη χαρά της για την παρουσία του εκεί!

Εννέα χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Ελένη Μενεγάκη, ο Γιάννης Λάτσιος και η Νατάσα θεοδωρίδου παραμένουν πολύ καλοί φίλοι. Μάλιστα εκείνη εξακολουθεί να τον αποκαλεί κουμπαρούλη της. Η τραγουδίστρια έχει επανειλημμένα αποδείξει πως το διαζύγιο του άλλοτε λαμπερού ζευγαριού δεν επηρέασε τη φιλία της ούτε με τον έναν ούτε με τον άλλον. Στάθηκε με πολλή αγάπη τόσο στο πλευρό της παρουσιάστριας όσο και του πάλαι ποτέ ισχυρού άνδρα του ΑΝΤ1. Εζησε το ειδύλλιο από πρώτο χέρι, τους πάντρεψε μαζί με τον τότε σύζυγο της Ανδρέα Φουστάνο και βάφτισαν το πρώτο τους παιδάκι, τον Άγγελο Λάτσιο.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ