“Πάρτι” για Λίβερπουλ με την ουραγό της Premier League. video


Η Λιβερπουλ επέστρεψε στην κορυφή της Premier League (στο +2 από την Μάντσεστερ Σίτι που αγωνίζεται την Κυριακή του Πάσχα), κάνοντας… περίπατο μέσα στο Άνφιλντ κόντρα στη υποβιβασμένη Χαντερσφιλντ (5-0).

Να θυμίσουμε ότι η Λίβερπουλ μέσα στην εβδομάδα έχει να δώσει και τον πρώτο ημιτελικό του Champions League κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Οι γηπεδούχοι έδιωξαν με το… καλημέρα κάθε άγχος, αφού μόλις 15 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του ματς έκαναν το 1-0 κόντρα στη Χάντερσφιλντ με τον Κεϊτά.

Η ομάδα του Κλοπ συνέχισε σε αυτό τον ρυθμό και στο 23’ έφτασε στο 2-0. Ο Ρόμπερτσον έβγαλε σέντρα ακριβείας από τα αριστερά, ο Μανέ πήρε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με την Λίβερπουλ να φτάνει σε ένα τρίτο τέρμα, στις καθυστερήσεις του. Ο Σαλάχ βγήκε απέναντι από τον γκολκίπερ της Χάντερσφιλντ και πέρασε από πάνω του τη μπάλα, για το 3-0. Αυτό ήταν και το 68ο γκολ του Αιγύπτιου στο 100 του ματς στους «ρεντς». Παράλληλα, έμεινε μόνος του στην κορυφή των σκόρερ της Premier League με 20 γκολ!

Το… πάρτι της Λίβερπουλ συνεχίστηκε και στην επανάληψη, με το 4-0 να επιτυγχάνεται στο 66’. Ο Χέντερσον έκανε τη σέντρα έξω από την περιοχή και ο Μανέ -πάλι με κεφαλιά- έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, φτάνοντας και αυτός τα 20 γκολ τη φετινή σεζόν.

Το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε στο 83’ με τον Σαλάχ να σκοράρει και πάλι και να φτάνει τα 21 τέρματα στην Premier League. Δέκα λεπτά νωρίτερα, ο Κλοπ είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο τον Τσάμπερλεϊν. Ο Άγγλος επέστρεψε στη… δράση ένα χρόνο μετά το σοβαρό τραυματισμό του!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ