Η επιστροφή του Toyota Glanza (+video)


H Toyota δημοσίευσε το πρώτο βίντεο του νέου μοντέλου της Glanza, το οποίο μπορεί να φαίνεται από τη μεσαία κολόνα και πίσω, ωστόσο εύκολα ξεχωρίζει κανείς ότι πρόκειται για Suzuki Baleno. Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ένα Baleno με τα σήματα της Toyota και ίσως με κάποιες μικρές αλλαγές στο εμπρός τμήμα του αμαξώματος, σύμφωνα με ανεπίσημες προς το παρόν πληροφορίες.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το μοντέλο Glanza ήταν το Starlet στην σπορ έκδοσή του, το οποίο εφοδιαζόταν είτε με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα των 1.3 λτ. ισχύος 85 ίππων ή με τον 1.300άρη turbo των 140 ίππων, ο οποίος επιτάχυνε το Starlet Glanza στα 0-100 χλμ./ώρα σε 8,3 δευτερόλεπτα. Ωστόσο, το νέο Toyota Glanza δεν θα έχει καμία σχέση με το Starlet Glanza.

Να υπενθυμίσουμε ότι το 2017 ανακοινώθηκε η συμμαχία Toyota – Suzuki και τελικά παίρνει σάρκα και οστά χρησιμοποιώντας ως πρώτο μοντέλο το Baleno. Από το βίντεο το μόνο που πράγμα που ξεχωρίζει ότι είναι Toyota, είναι το σήμα της μάρκας στο καπάκι της ζάντας.

Το νέο Toyota Glanza αναμένεται να λανσαριστεί τον ερχόμενο Ιούνιο στην αγορά της Ινδίας, ωστόσο δεν αποκλείεται να διατεθεί και σε άλλες ασιατικές κυρίως χώρες. Για την κίνησή του αναμένεται να υπάρχουν τα μηχανικά σύνολα των 1.2 λτ. με 83 και 90 ίππους, καθώς και το ντίζελ των 1.3 λτ. με τους 75 ίππους, τα οποία εξοπλίζουν το Baleno στην Ινδία.

Παρακολουθείστε παρακάτω και το βίντεο:


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ