Πασχαλινό ωράριο καταστημάτων: Τι ώρα κλείνουν τα σούπερ μάρκετ σήμερα, Μεγάλο Σάββατο (27/04)

Εορταστικό ωράριο: Σε ισχύ είναι από την Πέμπτη 18 Απριλίου το διευρυμένο εορταστικό ωράριο στα εμπορικά καταστήματα – Τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά και σήμερα Μεγάλο Σάββατο για όσους καταναλωτές θέλουν να κάνουν τα ψώνια τους τελευταία στιγμή – Δείτε τι ώρα κλείνουν

Από τις 9 το πρωί είναι ανοιχτά σήμερα, Μεγάλο Σάββατο τα καταστήματα, τα εμπορικά και τα σούπερ μάρκετ. Για όσους δεν πρόλαβαν να κάνουν τα ψώνια τους, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά έως και τις 15:00 το μεσημέρι, ενώ την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα δεν θα λειτουργήσουν.

Πασχαλινό ωράριο και στη Θεσσαλονίκη

Το προτεινόμενο ωράριο κατά την πασχαλινή περίοδο, σύμφωνα με τον ΕΣΘ, αφορά σε λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις ημερομηνίες:

Tο Μεγάλο Σάββατο (27 Απριλίου), τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσουν από τις 10:00 το πρωί έως και τις 16:00 το απόγευμα. Tην Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα θα είναι κλειστά .

ΣΕΛΠΕ

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) έχει προτείνει το εξής ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων των επιχειρήσεων -μελών του για την περίοδο των εορτών Πάσχα 2019 σε όλη την επικράτεια:

Μ. Σάββατο 27/04
09:00-20:00

Δευτέρα του Πάσχα 29/04 τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here