Εύκολα παιχνίδια για παιδικό πάρτι γενεθλίων


Σήμερα θα σας δείξουμε μερικά διασκεδαστικά και εύκολα παιχνίδια για παιδικά πάρτι γενεθλίων, ώστε να έχετε πολλές επιλογές για να διαλέξετε.
Τα παιδικά γενέθλια, οργανώνονται εξ ολοκλήρου από τους γονείς. Από τις διακοσμήσεις του πάρτι μέχρι τα σνακ και ακόμη και τα παιχνίδια, ο στόχος είναι να διασκεδάσουν όλοι εκείνη τη μέρα.

1. Μουσικές καρέκλες
Αυτό είναι ένα από τα ευκολότερα παιχνίδια για παιδιά πάρτι γενεθλίων, και υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Αποτελείται από την τοποθέτηση καρεκλών το μία δίπλα στην άλλη, σχηματίζοντας έναν κύκλο με τα καθίσματα στραμμένα προς τα έξω. Θα χρειαστεί να έχετε τόσα καθίσματα όσα είναι τα παιδιά, μείον ένα.
Τα παιδιά πρέπει να περπατούν σε έναν κύκλο γύρω από τις καρέκλες, ενώ η μουσική παίζει. Όταν σταματήσει, πρέπει να καθίσουν γρήγορα σε μια καρέκλα. Με αυτόν τον τρόπο, ένα από τα παιδιά θα μείνει χωρίς να έχει καρέκλα.
Μόλις το πρώτο παιδί είναι έξω, βγάζετε ακόμα μια καρέκλα. Αυτή η διαδικασία συνεχίζεται μέχρι να μείνει μόνο μία καρέκλα και δύο παιδιά. Το παιδί που κάθεται στην τελευταία καρέκλα κερδίζει.
2. Κυνήγι θησαυρών
Θα χρειαστεί να προετοιμάσετε αυτό το παιχνίδι πριν από την έναρξη του πάρτι. Κατά τη διάρκεια του κυνηγιού θησαυρών, τα παιδιά πρέπει να βρουν το θησαυρό από μια σειρά ενδείξεων που κρύβετε γύρω από το πάρτι.
3. Μπείτε στους σάκους και τρέξτε στους αγώνες
Τα παιδιά αγαπούν συνεχώς να κινούνται, έτσι οι αγώνες σάκων είναι ένα από τα ευκολότερα και καλύτερα παιχνίδια για παιδικό πάρτι γενεθλίων.
Για αγώνες σάκων, θα χρειαστείτε μεγάλους σάκους που τα παιδιά θα χωρέσουν μέσα. Σε ομάδες ή ζευγάρια, ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών, πρέπει να πάνε από τη γραμμή εκκίνησης σε ένα συγκεκριμένο σημείο και στη συνέχεια πίσω.
Μόλις φύγουν και επιστρέψουν, θα πρέπει να δώσουν το σάκο στον συνεργάτη τους, ώστε να μπορέσουν να κάνουν το ίδιο. Η ομάδα ή το ζευγάρι που το κάνει πιο γρήγορα θα κερδίσει.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ