Ιστορική νίκη της Γουέστ Χαμ επί της Τότεναμ. video


Πρώτη γκολ παθητικό στο νέο της “σπίτι” και πρώτη ήττα για την Τότεναμ στην… καινούρια της έδρα. Ο ομάδα του Ποκετίνο ηττήθηκε από την συμπολίτισσα, Γουέστ Χαμ με 1-0, αποτέλεσμα που δίνει την ευκαιρία στην Τσέλσι να την πιάσει στο βαθμολογικό πίνακα (βρίσκεται στο -3).

“Φωτιά” παίρνει πλέον η “μάχη της 3ης θέσης στην Premier League. Η Τότεναμ δέχθηκε το πρώτο της τέρμα στο νέο της “σπίτι” μετά από 337 αγωνιστικά λεπτά και μάλιστα αυτό ήταν αρκετό για να γνωρίσει και την πρώτη της ήττα στο “Tottenham Hotspur Stadium”!

Η Γουέστ Χαμ επικράτησε με 1-0, αποτέλεσμα που μείωσε στους 3 βαθμούς τη διαφορά της 3ης Τότεναμ με την 4η Τσέλσι. Οι “μπλε” έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, αφού αγωνίζονται την Κυριακή του Πάσχα στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το ιστορικό γκολ του Αντόνιο στο 67’ ήταν αυτό που διαμόρφωσε το τελικό 1-0. Οι φιλοξενούμενοι είδαν τον Γιορίς να κάνει κάποιες σημαντικές επεμβάσεις στη συνέχεια, αλλά στο 90+4′ γλίτωσαν από την ισοφάριση, αφού ο Γιάνσεν δεν μπόρεσε να νικήσει με κοντινό σουτ τον Φαμπιάνσκι.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ