Ιβάν Σβιτάιλο: Αποκαλύπτει τις εξελίξεις του ήρωά του στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα»


Υποδύεται τον Άρη και μιλά για τα κοινά που εντοπίζει μεταξύ εκείνου και του ρόλου του στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Ο Ιβάν Σβιτάλο αποκαλύπτει εξελίξεις και αναφέρεται στη συνέχιση της σειράς και τη νέα χρονιά.

Στη σειρά υποδύεσαι τον Αρη. Τι χαρακτήρας είναι;

Ο Άρης είναι ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος, που κατάφερε κά­ποια πράγματα στην καριέρα του, στην πορεία του, και αυτό σίγουρα επηρεάζει τις σχέσεις που έχει με τους άλλους ανθρώπους. Στη σειρά, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν τα πάντα και τους λείπουν τα πάντα και υπάρχουν και άνθρωποι που δεν είχαν τίποτα και δεν χρειάζονται και τί­ποτα. Ο “Αρπς δεν εξαρτάται από κανέναν. Προσπαθεί να κάνει ό,τι μπο­ρεί με την αξία του και αυτό εισάγει μια αίσθηση δικαιοσύνης, γιατί έχει καταφέρει πράγματα μόνος του.

Η σχέση του με τηνΕλλη είναι εκρηκτική από την πρώτη στιγμή. Πώς θα εξελιχθεί στην πορεία;

Δεν μπορώ να σου αποκαλύψω κάτι για τη σχέση του Άρη και της “Ελλης.

Όταν πήρες το σενάριο και διάβασες τον ρόλο, αναγνώρισες σε κάποια σημεία τον εαυτό σου;

Σίγουρα αναγνώρισα κομμάτια του εαυτού μου. Κατ” αρχάς, την αγάπη μου για τη φύση. Θα μπορούσα να είμαι όλη μέρα στην εξοχή, να καβα­λάω άλογα, να τα φροντίζω. Επίσης έζησα κατά κάποιο τρόπο πιο πολλά από όσα περίμενα να συμβούν στη ζωή μου, οπότε νιώθω ότι είμαι ένας χορτασμένος άνθρωπος όπως και ο Άρης. Μπορεί να είχε κάποιες δυ­σκολίες, ένα σοβαρό ατύχημα στπ ζωή του, αλλά είναι χορτασμένος ως προςτους στόχους που έχει βάλει και τους έχει πετύχει.

Έζησες θετικές και αρνητικές καταστάσεις, τις οποίες σήμερα, αν τις σκεφτείς, τελικά σου βγήκαν σε καλό;

Ο άνθρωπος χρειάζεται τα εμπόδια. προσπάθεια στον άνθρωπο επι­φέρει αποτελέσματα και προσπάθεια χωρίς πόνο δεν γίνεται. Δεν μπο­ρείς να κάνεις κάτι. Και αυτή η σχέση είναι πολύ σημαντική και γι” αυτό στις πιο δύσκολες στιγμές του ο άνθρωπος μπαίνει στπ διαδικασία να αποφασίσει αν πρέπει να σηκωθεί η αν θα παραμείνει εκεί. Και επειδή συνήθως ποτέ δεν·παραμένει, όσο αναπνέει και υπάρχει θα έχει αυτή την ανάγκη, κάποια στιγμή θα σηκωθεί, θέλει δεν θέλει. Είτε η ζωή θα τον σπρώξει είτε ο ίδιος θα πάρει την απόφαση από μόνος του.

Η σειρά έχει πάρει το πράσινο φως για του χρόνου. Εσύ έχεις κάνει κάποια συζήτηση για τη συνέχιση του ρόλου ρου στον 2ο κύκλο;

Ναι, θα συνεχίσω και στον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Πηγή: My Tv


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ