Ίντερ – Γιουβέντους: Τα έχει… 600 ο Ρονάλντο. Τρομερό “παστέλι” ο Ναϊνγκολάν – videos


Ισόπαλο και θεαματικό το «Derby d”Italia» που έγινε στο «Τζιουζέπε Μεάτσα». Η Ίντερ προηγήθηκε με απίθανο τέρμα του Ναϊνγκολάν, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε το βαθμό στη «βέκια σινιόρα» (1-0), φτάνοντας τα 600 γκολ καριέρας!

Η Ίντερ προσπάθησε για τη νίκη κόντρα στην Γιουβέντους, που θα την έφερνε έστω και προσωρινά στο -3 από τη δεύτερη Νάπολι (αγωνίζεται την Κυριακή του Πάσχα στην έδρα της Φροζινόνε) αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο της έκανε… χαλάστρα, «φτιάχνοντας» το τελικό 1-1 στο «Derby d’Italia».

Το ξεκίνημα της Ίντερ ήταν εντυπωσιακό, αφού μόλις στο 7ο λεπτό ο Ναϊνγκολάν έπιασε ένα «ξερό» μονοκόμματο σουτ αρκετά μέτρα εκτός μεγάλης περιοχής -και από θέση δεξιά- και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σέζνι για το 1-0.

Το ματς είχε αρκετές ευκαιρίες στη συνέχεια, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν αυτός που…. Έβαλε την υπογραφή του στο ντέρμπι. Ο πορτογάλος έπιασε ένα συρτό δυνατό σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής, διαμόρφωσε το τελικό 1-1 και πέτυχε το 600ό του γκολ καριέρας σε 801 επαγγελματικές εμφανίσεις.

Σε άλλο παιχνίδι της ημέρας, εύκολο αποδείχθηκε για την Ρόμα το εμπόδιο της Κάλιαρι, την οποία και νίκησε στο Ολίμπικο με 3-0, για την 34η αγωνιστική της Serie A κι έτσι βρέθηκε μέσα στην κορυφαία τετράδα της βαθμολογίας.

Ο Φάτζιο στο 5΄, ο Παστόρε στο 8΄ και ο Κολάροφ στο 86΄ ήταν οι σκόρερ, με τον Κώστα Μανωλά να αγωνίζεται σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

 

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ