Ζέτα Δούκα: Αυτός είναι ο λόγος που είπε το «ναι» στο «Thrive»


Η Ζέτα Δούκα επέστρεψε τηλεοπτικά με την εκπομπή «Thrive» μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. 

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια εξήγησε τους λόγους για τους οποίους είπε το «ναι» στην πρόταση του καναλιού του Αμαρουσίου και αποκάλυψε τι είναι αυτό που της αρέσει περισσότερο στην εκπομπή.

Πώς αισθάνεσαι που επέστρεψες τηλεοπτικά με την εκπομπή ευεξίας «Thrive», που προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 09.00 στον ΑΝΤ1;

«Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία, γιατί αυτή η πρόταση για την παρουσίαση του «Thrive» ήταν μέσα στο μυαλό μου. Μετά την ενασχόληση μου με κάποιες εκπομπές με θέματα υγείας, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παρουσιάζω ανθρώπους που κάτι έχουν κάνει καλά στη ζωή τους. Ούτως ή άλλως, μου αρέσει η συναναστροφή μου με τέτοιους ανθρώπους γιατί παίρνω και εγώ πληροφορίες για το πώς μπορώ να γίνομαι καλύτερη. Άρα, όταν μου πρότειναν να παρουσιάσω μία εκπομπή γύρω από την ευζωία και την αυτοβελτίωση μέσα από συνεντεύξεις με ανθρώπους οι οποίοι έχουν καταφέρει να βρουν την προσωπική τους ισορροπία, ήταν σσν να διάβαζαν τη σκέψη μου»

Τι μηνύματα θέλεις να περάσεις στους τηλεθεατές μέσω της εκπομπής;

«Ότι όλα είναι εφικτά. Όλα είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα του καθενός. Δεν υπάρχουν συνταγές επιτυχίας, ευτυχίας και προϊόντα που σου εξασφαλίζουν ισορροπία στη ζωή. Όλα αυτά συμβαίνουν μέσα από την αυτογνωσία. Παρουσιάζοντας και συνομιλώντας, λοιπόν, με ανθρώπους που θαυμάζω, θέλω να επικοινωνήσω στον κόσμο αυτό που λέω και στον εαυτό μου: εφόσον αυτοί οι άνθρωποι τα έχουν καταφέρει, μπορεί να το κάνει ο καθένας μας. «Thrive» σημαίνει ευημερώ»

Τι πρέπει να κάνει κανείς για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο ζωής;

«Πρέπει να γνωρίσει τον εαυτό του. Ο καθένας από μας είναι διαφορετικός. Διαφορετικά είναι τα θέλω μας, οι δυνατότητες μας και οι ανάγκες μας. Παράλληλα, όλοι έχουμε κάποιες δυνατότητες, πρέπει να τις γνωρίσουμε και να κινηθούμε προς αυτά που θέλουμε ουσιαστικά»

Το «Thrive» μας βοηθά να γνωρίσουμε τον εαυτό μας καλύτερα;

«Το «Thrive» θα σου δώσει κάποιες συμβουλές σε σχέση με το πώς μπορείς να κάνεις την καθημερινή σου ζωή πιο αποτελεσματική όσον αφορά την ευτυχία και την αποδοτικότητα σε όσα θέλεις να κάνεις. Πρόκειται για μικρές συμβουλές σχετικά με συνήθειες της καθημερινότητας μας. Ταυτόχρονα, μέσα οπό τη σκιαγράφηση των προφίλ των ανθρώπων-που μιλάνε οι ίδιοι για τον εαυτό τους- ο κόσμος μπορεί να ταυτιστεί σε πάρα πολλά σημεία και να πάρει κουράγιο»

Είδα τη συνέντευξη με την Κάτια Δανδουλάκη, στην οποία συγκινήθηκες. Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζεις;

«Ναι, σαφώς τη θαυμάζω, όπως θαυμάζω και όλους τους ανθρώπους με τους οποίους έχω μιλήσει. Κάποιους τους ήξερα και άλλους όχι. Αυτούς που ήξερα ήθελα να δείξω τις ιστορίες τους στον κόσμο. Κάποιους άλλους δεν τους γνώριζα και ήθελα να τους γνωρίσω. Συγκινήθηκα σε πάρα πολλά σημεία και σε πάρα πολλές συνεντεύξεις.”Εχω ολοκληρώσει τα γυρίσματα και για τα δέκα επεισόδια του πρώτου κύκλου και θέλω να πω ότι οι περισσότεροι καλεσμένοι ήταν δικής μου επιλογής. Και το κανάλι και η παραγωγή -προς τιμήν τους- ήταν τόσο ανοιχτοί στις προτάσεις μου»

Υπάρχει ενδεχόμενο να δούμε και δεύτερο κύκλο εκπομπών;

«Ναι, υπάρχει ενδεχόμενο και δεύτερου και τρίτου κύκλου, αν όλα πάνε καλά. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, για τον δεύτερο κύκλο θα αρχίσουμε γυρίσματα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου» εξήγησε στο Mytv

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ