MasterChef: Πρώην παίκτρια δηλώνει: «Γενικώς, δεν ήρθα πολύ κοντά στα παιδιά, για πολλούς λόγους»


Η πρώην διαγωνιζόμενη του MasterChef εξηγεί τους λόγους που δεν την βοήθησαν να αναπτύξει μεγάλη σχέση.

Η Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου μίλησε ακόμη και για την Άλκηστη, την παίκτρια η οποία προκαλούσε εντάσεις, αλλά και για τους παίκτες που θεωρεί δυνατούς, ενώ δηλώνει ποιον θέλει για νικητή.

Από τος συμπαίκτες σας, ποιοί ήταν ο πιο δύσκολοί στη συγκατοίκηση;

Γενικώς, δεν ήρθα πολύ κοντά στα παιδιά, για πολλούς λόγους. Μεγαλώνοντας
στο εξωτερικό, σκέφτεσαι αλλιώς και λειτουργείς λίγο διαφορετικά. Με άτομα που προκαλούσαν ένταση ήταν πιο δύσκολη η συμβίωση, οπότε θα έλεγα τη Σπυριδούλα, γιατί ήθελε πάντα να μιλάει και να βγαίνει μπροστά. Επίσης, έβλεπα ότι υπήρχαν συγκρούσεις ανάμεσα στην Άλκηστη και σε άλλα παιδιά, αλλά εγώ δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα μαζί της.

Βλέποντας την αντιμετώπιση που είχαν όσοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι με τη 2η ευκαιρία, σκεφτήκατε «καλύτερα που δεν μπήκα»;

Πιστεύω πάρα πολύ στη μοίρα. Και πιστεύω πως ό,τι είναι το πεπρωμένο σου θα έρθει. Απογοητεύτηκα μεν που δεν ξαναμπήκα, γιατί πιστεύω ότι θα είχα μια εικόνα του πώς παρουσιάζονται τα πράγματα έξω και θα ήμουν πιο προετοιμασμένη για το ριάλιτι μπαίνοντας για δεύτερη φορά. Ο χαρακτήρας μου δεν θα άλλαζε, θα ήμουν και πάλι χαμηλών τόνων, δεν θα έκραζα κανέναν για να πάρω δημοσιότητα, θα λειτουργούσα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και ίσως αυτό δεν ταιριάζει στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Οπότε δεν μετανιώνω. Αν ήταν να γίνει, θα γινόταν.

Γιατί επιλέξατε την Ασημίνα βοηθό σας;

Θα προτιμούσα να δουλέψω μόνη μου να πω την αλήθεια. Έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στη Σπυριδούλα, τον Σταμάτη, τον Ζαχίρ και την Ασημίνα και επειδή υπήρχαν προηγούμενα με κάποιους μέσα στο παιχνίδι, έκανα την πιο ανώδυνη επιλογή. Σπυριδούλα και Σταμάτης ήταν μεν δυνατοί μάγειρες, αλλά σκέφτηκα πως θα το έβρισκα μπροστά μου.

Ποιος ήταν ο πιο δυνατόδ αντίπαλος;

Μαγειρικά πιστεύω πως οι πιο δυνατοί είναι ο Χρήστος, ο Πάνος και ο Μάνος.

Εσείς ποιον θέλετε για νικητή;

Προσωπικά κοιτάζω το σύνολο κι όχι μόνο τη μαγειρική. Θέλω να κερδίσει ο Χρήστος, γιατί είναι ταπεινός, πολύ συνειδητοποιημένος, μαγειρικά πολύ δυνατός και παίζει καθαρά.

Eλίζαμπεθ Θεοτοκάτου

Master Chef

Πηγή: 7 μέρες Tv


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ