Κύπρος – Ορέστης: Επιχείρηση την Κόκκινη Λίμνη για τις βαλίτσες με τα πτώματα


Συνέχεια στην φρίκη του serial killer “Ορέστη”.
Ψάχνουν για τα πτώματα που έβαλε σε βαλίτσες ο 35χρονος.
Υπό εξέταση ένα… κομμάτι δέρμα που βρήκαν οι δύτες.

Ξεκίνησε και πάλι η προσπάθεια ανεύρεσης των πτωμάτων που έχει χωρέσει μέσα σε βαλίτσες, ο 35χρονος Ίλαρχος από την Κύπρο, γνωστός και ως «Ορέστης».

Το Μεγάλο Σάββατο η Πυροσβεστική εντόπισε δύο βαλίτσες στην «Κόκκινη Λίμνη» κοντά στο μεταλλείο Μιτσερού, στο οποίο είχαν εντοπιστεί τα δύο πρώτα πτώματα, που ξετύλιξαν το κουβάρι της φρικιαστικής δράσης του.

Το σημείο που βρέθηκαν οι βαλίτσες, από την ρομποτική κάμερα, «κλειδώθηκε» με σημαδούρες και σήμερα γίνεται προσπάθεια ανάσυρσης τους, η οποία δεν μπορούσε να γίνει χθες, καθώς αναμενόταν το πράσινο φως ως προς τη σύσταση του τοξικού νερού. Σήμερα θα είναι έτοιμες οι σχετικές αναλύσεις και θα αποφασιστεί το είδος του εξοπλισμού (στολή κλπ) που θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί από τους δύτες.Φρίκη δίχως τέλος

Χθες ο 35χρονος Ίλαρχος μεταφέρθηκε και πάλι από τους ανακριτές, στη «Κόκκινη Λίμνη» για να υποδείξει εκ νέου το σημείο στο οποίο είχε πετάξει τα πτώματα της Livia Florentina Bunea, 36 χρόνων από τη Ρουμανία και της κόρης της Elena Natalia Bunea, 8 χρόνων.

Και οι δύο δολοφονήθηκαν σύμφωνα με την ομολογία του τον Σεπτέμβριο του 2016 και αφού έβαλε τα πτώματα τους σε βαλίτσες τα πέταξε στη «Κόκκινη Λίμνη». Στο ίδιο σημείο παραδέχθηκε ότι πέταξε και το πτώμα της Maricar Valdez Arquiola, 29 ετών από τις Φιλιππίνες. Η Maricar δολοφονήθηκε τον Δεκέμβριο του 2017. Μετά την ανάσυρση των δύο βαλιτσών, αν διαπιστωθεί ότι περιέχουν τις σορούς δύο θυμάτων θα αναζητηθεί και η τρίτη, ώστε να ολοκληρωθεί η έρευνα στο συγκεκριμένο σημείο.Ένα κομμάτι δέρμα

Στο φράγμα του Ξυλιάτου, όπου συνεχίζονται για σχεδόν δύο εβδομάδες οι έρευνες για την ανεύρεση της σορού της 6χρονης Sierra Graze Seucalliuc, δεν έχουν υπάρξει αποτελέσματα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύτες εντόπισαν χθες ένα κομμάτι από δέρμα, το οποίο εκτίμησαν ότι πρέπει να εξεταστεί καθώς έδειχνε «ξένο» με τον χώρο. Δεν υπάρχει αισιοδοξία ότι αυτό το στοιχείο μπορεί να σχετίζεται με την 6χρονη, αλλά για να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο θα γίνει ανάλυση, ώστε να διαπιστωθεί αν ανήκει σε άνθρωπο ή ζώο. Κύπρος – Δολοφονίες: Σε χειρόγραφα σημειώματα περιέγραψε τις πράξεις του ο 35χρονος

Η Sierra ήταν κόρη της 38χρονης Marry Rose Tiburcio, από τις Φιλιππίνες, το πτώμα της οποίας ήταν το πρώτο που εντοπίστηκε τυχαία από περιηγητές να επιπλέει στο φρεάτιο του μεταλλείου Μιτσερού.

Ο 35χρονος Ίλαρχος παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε την μητέρα, αλλά όπως υποστηρίζει το παιδί πέθανε μόνο του, από αναρρόφηση εμεσμάτων. Στη συνέχεια όπως ισχυρίστηκε, πέταξε το πτώμα του παιδιού στο φράγμα Ξυλιάτου και της μητέρας στο μεταλλείο Μιτσερού.Προς ταυτοποίηση το πτώμα που βρέθηκε στην Ορούντα

To πτώμα που βρέθηκε σε σχεδόν πλήρη αποσύνθεση σε πηγάδι στο πεδίο Βολής Ορούντας, όλα δείχνουν πως ανήκει στη 30χρονη Asmita Khadka Bista από το Νεπάλ, η οποία χρησιμοποιούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το όνομα Khadka Anu. Τα ίχνη της, είχαν χαθεί στις αρχές του 2018 και οι φίλες της είχαν κάνει καταγγελία στο προξενείο του Νεπάλ, αλλά όχι στην Αστυνομία, ώστε να συμπεριληφθεί το όνομα της στη λίστα με τις γυναίκες που είχαν εξαφανιστεί.

Διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος Ίλαρχος με το ψευδώνυμο «Ορέστης» επικοινωνούσε μαζί της και την ημέρα που εξαφανίστηκε την είχε πάρει με το αυτοκίνητο του από το σπίτι της. Έκτοτε δεν την είδε κανείς. Οι ανθρωπολόγοι καταβάλλουν προσπάθειες να ανασυστήσουν τον σκελετό της και να κάνουν ταυτοποίηση με DNA.

 

 

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ