Έλα στη θέση μου: Τσιμιτέλης: Οι αποκαλύψεις για τον ήρωά του Βλάση και το μέλλον της σειράς


Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πρωταγωνιστεί στη σειρά Έλα στη θέση μου και μιλά για τον ήρωά του και την αλλαγή που βιώνει με τον ερχομό του παιδιού του.

Παράλληλα, αποκαλύπτει τι μέλλει γενέσθαι με τη νέα σεζόν.

Ο Βλάσης φυλάει τα νώτα του από τη Φαίη;

«Ο Βλάσης αντιμετωπίζει τη Φαίη πάντα με καχυποψία, καθώς κινείται διαρκώς με τη δολοπλοκία, υπογείως και σκοτεινά. Οπότε δεν μπορεί να πιστέψει σε τίποτα από τα λεγόμενα της. Ίσως να τον αγαπάει κατά βάθος, αλλά ο τρόπος της δεν είναι ο σωστός για να προσεγγίσει τον Βλάση».

Με τη Μίκα η ρήξη είναι οριστική;

«Ο Βλάσης αγαπάει τη Μίκα, οπότε η ρήξη δεν είναι οριστική. Από την πλευρά της, προσπαθεί να τον διεκδικήσει με τακτ, λόγω χαρακτήρα. Δεν είναι εύκολο να απεμπλακεί και από τη Μίκα».

Με τον ερχομό της κόρης του, γίνεται υπεύθυνο άτομο;

«Μόνο ως προς το παιδί, γιατί τώρα έχει ένα στόχο στη ζωή του. Αλλιώς, στους άλλους δείχνει την ίδια ανωριμότητα. Επίσης, είναι και ο αυθορμητισμός του που πολλές φορές του δημιουργεί προβλήματα».

Συνεχίζετε ακάθεκτοι και την επόμενη σεζόν;

«Βάσει παραγωγής και καναλιού, η σειρά έχει πάρει το “πράσινο φως”. Όμως, ποτέ δεν ξέρεις. Αν δεν μπουν οι κατάλληλες υπογραφές, είναι μετέωρο, Ωστόσο, θά πρέπει να υπάρξει ανασύνταξη, οργάνωση και δημιουργία. Με καινούργιες βάσεις στο σενάριο, για να έχει ενδιαφέρον και να περάσουμε κι εμείς καλά και ο κόσμος», λέει στον Τηλεθεατή.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ