ΑΕΚ – Βράνιες: “Διαπραγματεύσεις αλλά όχι συμφωνία για την ώρα”


Από το Βέλγιο διαψεύδουν ότι υπάρχει συμφωνία της Άντερλεχτ με την ΑΕΚ για το δανεισμό του Όγκνιεν Βράνιες στην Ένωση, αλλά επισημαίνουν την ανάγκη των Βέλγων να τον παραχωρήσουν.

Η ΑΕΚ φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του Όγκνιεν Βράνιες στην Ελλάδα, με νέο δημοσίευμα από το Βέλγιο να επιβεβαιώνει τις διαπραγματεύσεις, ξεκαθαρίζοντας πάντως, ότι δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία.

Πιο συγκεκριμένα, η «Het Laatste Nieuws» γράφει ότι ο Νίκος Λυμπερόπουλος βρέθηκε στις Βρυξέλλες για τις επαφές με την Άντερλεχτ, αλλά ακόμη δεν έχει λυθεί το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης. Το δημοσίευμα για Βράνιες και ΑΕΚ

«Ο Μίκαελ Φερσούερεν (σ.σ. μέλος της Άντερλεχτ) κάνει τον σταυρό του ώστε να συμφωνήσει με την ΑΕΚ για τον Βράνιες. Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Νίκος Λυμπερόπουλος, ταξίδεψε στις Βρυξέλλες για διαπραγματεύσεις. Η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει δανεικό τον άλλοτε αγαπημένο των φιλάθλων της.

Η Άντερλεχτ είναι θετική στην ιδέα αυτή, αλλά η ΑΕΚ δεν μπορεί να επωμιστεί το υψηλό συμβόλαιο του Βόσνιου και ο Βράνιες δεν θέλει να χάσει χρήματα. Αν η Άντερλεχτ θέλει να τον απομακρύνει, θα πρέπει να κάνει υποχωρήσεις. Για την ώρα δεν υπάρχει συμφωνία, ό,τι κι αν αναφέρουν κάποια ελληνικά ΜΜΕ»


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ