Μπακς – Σέλτικς: Η ώρα της… κρίσης για τον Αντετοκούνμπο.


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς μετά από χρόνια στη δεύτερη φάση των πλέι οφ του NBA και πλέον έχει έρθει η ώρα… της κρίσης, στη σπουδαία “μονομαχία” με τους Μπόστον Σέλτικς. Σήμερα (28/04) στις 20:00 το πρώτο ματς.

Ξεκινάει η σειρά των ημιτελικών της Ανατολικής Περιφέρειας στο NBA, με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο να αντιμετωπίζουν τους Μπόστον Σέλτικς του Καϊρί Ίρβινγκ.

Το συγκεκριμένο «ζευγάρι» θεωρείται ότι θα αναδείξει την μία ομάδα που θα παλέψει για τον τίτλο κόντρα στους πρωταθλητές της Δύσης και ο Greek Freak ετοιμάζεται για… ρεβάνς κόντρα σε μία από τις πιο «βαριές» φανέλες της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Έλληνα γκαρντ – φόργουορντ τερμάτισε την πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας και θέλει να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της και στη δεύτερη φάση των πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα που τους απέκλεισε την περασμένη σεζόν.

Μπακς και Σέλτικς αναμετρήθηκαν και πέρυσι στην πρώτη φάση των πλέι οφ, σε μία σειρά που κρίθηκε στο 7ο ματς στη Βοστόνη, με τα «ελάφια» να γνωρίζουν έναν ακόμη αποκλεισμό. Ήρθε η ώρα για τη ρεβάνς του Αντετοκούνμπο; Η ώρα της κρίσης έχει φθάσει, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται απόψε το βράδυ (28/04) στις 20:00 τώρα Ελλάδας.Οι φετινές αναμετρήσεις Μπακς – Σέλτικς

1 Νοεμβρίου 2018
Σέλιτκς -Μπακς 117-113

21 Δεκεμβρίου 2018
Μπακς – Σέλτικς 120-107

21 Φεβρουαρίου 2019
Μπακς – Σέλτικς 98-97

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ