Κύπρος – Ορέστης: Βρέθηκε πτώμα στην βαλίτσα – Συνεχίζεται η μακάβρια αναζήτηση στην Κόκκινη Λίμνη

Δεν έχει τελειωμό η αναζήτηση της φρίκης στην Κύπρο.
Βρέθηκε πτώμα γυναίκας μέσα η πρώτη βαλίτσα που ανασύρθηκε από την “Κόκκινη Λίμνη”.
Δεν σταματούν οι αποκαλύψεις για τα όσα αρρωστημένα διέπραξε ο “Ορέστης”

Ανασύρθηκε γύρω στις 14:00 από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό η μία από τις δύο βαλίτσες που εντοπίστηκαν χθες και εντός των οποίων βρίσκονται ta πτώματα των άτυχων γυναικών που σκότωσε ο «Ορέστης».

Την ανάσυρση της βαλίτσας κατάφερε δύτης ο οποίος επιχείρησε στην λίμνη με σκάφανδρο. Αυτή την ώρα η σορός μεταφέρεται στο νεκροτομία. Σύμφωνα με πληροφορίες από έλεγχο που έγινε στην παρουσία Ιατροδικαστών εντοπίστηκε εντός της βαλίτσας η σορός άγνωστης στο παρόν στάδιο γυναίκας, η οποία φαίνεται να είναι σε κατάσταση αποσύνθεσης. Κύπρος – Δολοφονίες: Σε χειρόγραφα σημειώματα περιέγραψε τις πράξεις του ο 35χρονος

Οι προσπάθειες για ανάσυρση της δεύτερης βαλίτσας θα συνεχιστούν ενώ ακολούθως θα ξεκινήσει επιχείρηση εντοπισμού της τρίτης βαλίτσας. Σημειώνεται ότι στην όχθη της λίμνης στήθηκε σκηνή ώστε να γίνει αυτοψία των αντικειμένων που θα ανασυρθούν. Στο σημείο βρίσκονται ιατροδικαστές και ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με την ομολογία του 35χρονου στις βαλίτσες βρίσκονται τα πτώματα της Livia Florentina Bunea, 36 χρόνων από τη Ρουμανία και της κόρης της Elena Natalia Bunea, 8 χρόνων και της 29 χρονης Maricar Valdez Arquiola. Μάνα και κόρη δολοφονήθηκαν σύμφωνα με την ομολογία του τον Σεπτέμβριο του 2016 ενώ η Maricar δολοφονήθηκε τον Δεκέμβριο του 2017.Ένα κομμάτι δέρμα

Στο φράγμα του Ξυλιάτου, όπου συνεχίζονται για σχεδόν δύο εβδομάδες οι έρευνες για ανεύρεση της σορού της 6χρονης Sierra Graze Seucalliuc, δεν έχουν υπάρξει αποτελέσματα. Πληροφορίες του «Π», αναφέρουν ότι οι δύτες εντόπισαν χθες ένα κομμάτι από δέρμα, το οποίο εκτίμησαν ότι πρέπει να εξεταστεί καθώς έδειχνε «ξένο» με τον χώρο. Δεν υπάρχει αισιοδοξία ότι αυτό το στοιχείο μπορεί να σχετίζεται με την 6χρονη, αλλά για να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο θα γίνει ανάλυση, ώστε να διαπιστωθεί αν ανήκει σε άνθρωπο ή ζώο.

Η Sierra ήταν κόρη της 38χρονης Marry Rose Tiburcio, από τις Φιλιππίνες, το πτώμα της οποίας ήταν το πρώτο που εντοπίστηκε τυχαία από περιηγητές να επιπλέει στο φρεάτιο του μεταλλείου Μιτσερού. Ο 35χρονος Ίλαρχος παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε την μητέρα, αλλά όπως υποστηρίζει το παιδί πέθανε μόνο του, από αναρρόφηση εμεσμάτων. Στη συνέχεια όπως ισχυρίστηκε, πέταξε το πτώμα του παιδιού στο φράγμα Ξυλιάτου και της μητέρας στο μεταλλείο Μιτσερού.

πηγή:politis.com.cy

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ