Σάλος στην Αγγλία. Φωτογραφία με το πτώμα του Σάλα στα social media


Ο Εμιλιάνο Σάλα έχασε τη ζωή του τον περασμένο Ιανουάριο, μετά από πτώση του αεροπλάνου του στην Αγγλία, όμως στο Νησί έχει ξεσπάσει νέος σάλος για τον Αργεντινό, καθώς μία φωτογραφία με το πτώμα του φέρεται να έχει ανέβει στα social media.

Μία φωτογραφία που φέρεται να είναι του σώματος του Εμιλιάνο Σάλα, ο οποίος σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα στις 21 Ιανουαρίου και δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, προκαλεί έρευνα σύμφωνα με την βρετανική αστυνομία, όπως αναφέρει το BBC.

Το σώμα του 28χρονου βρέθηκε στα συντρίμμια ενός μικρού αεροσκάφους στη Μάγχη, δύο εβδομάδες μετά την εξαφάνιση του αεροπλάνου κοντά στο Γκέρνσεϊ.

«Γνωρίζουμε ότι μια εικόνα που αναφέρεται ότι είναι του σώματος του Σάλα υπάρχει στα social media και είμαστε αηδιασμένοι με την ενέργεια αυτή», ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας και πρόσθεσε: «Είναι σαφώς μια πολύ δύσκολη στιγμή για την οικογένεια του Σάλα και δεν θα πρέπει να δοκιμάζουν πρόσθετο πόνο που αναμφισβήτητα θα προκαλέσει αυτή η επαίσχυντη πράξη. Διερευνούμε αυτό το συμβάν και συνεργαζόμαστε με έναν αριθμό οργανισμών για να διαπιστώσουμε τον τρόπο με τον οποίο ελήφθη η εικόνα και ποιος είναι υπεύθυνος».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ