ΣΟΚ στο διαδίκτυο: Φωτογραφία με τον νεκρό «άσο» του ποδοσφαίρου Εμιλιάνο Σάλα


Μία φωτογραφία που φέρεται να είναι του σώματος του Εμιλιάνο Σάλα, ο οποίος σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα στις 21 Ιανουαρίου του 2019, και δημοσιεύτηκε στο Διαδίκτυο, προκαλεί έρευνα της βρετανικής αστυνομίας, όπως αναφέρει το BBC

Το σώμα του 28χρονου «άσου» βρέθηκε στα συντρίμμια ενός μικρού αεροσκάφους στη Μάγχη, δύο εβδομάδες μετά την εξαφάνιση του αεροπλάνου κοντά στο Γκέρνσεϊ.

Ο Αργεντινός επιθετικός ταξίδευε με το αεροπλάνο για να κάνει την πρώτη προπόνησή του στην Κάρντιφ, έχοντας ολοκληρώσει μια μεταγραφή «ρεκόρ», αξίας 15 εκ. λιρών, από την Ναντ.

Τα συντρίμμια βρέθηκαν στις 3 Φεβρουαρίου του 2019 μετά από ιδιωτική χρηματοδοτούμενη υποβρύχια έρευνα και το σώμα του Σάλα ανασύρθηκε τρεις ημέρες αργότερα. Στη συνέχεια, το σώμα του Σάλα μεταφέρθηκε στην Αργεντινή για την κηδεία του.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Γνωρίζουμε ότι μια εικόνα που αναφέρεται ότι είναι του σώματος του Σάλα υπάρχει στα social media και είμαστε αηδιασμένοι με την ενέργεια αυτή». Και πρόσθεσε: «Είναι σαφώς μια πολύ δύσκολη στιγμή για την οικογένεια του Σάλα και δεν θα πρέπει να δοκιμάζουν πρόσθετο πόνο που αναμφισβήτητα θα προκαλέσει αυτή η επαίσχυντη πράξη. Διερευνούμε αυτό το συμβάν και συνεργαζόμαστε με έναν αριθμό οργανισμών για να διαπιστώσουμε τον τρόπο με τον οποίο ελήφθη η εικόνα και ποιος είναι υπεύθυνος».

Νεκρός ο πατέρας του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή – «Ράγισε» η καρδιά του

Ο χαμός του γιου του κατά τη συντριβή του αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε πριν από περίπου τρεις μήνες, αποδείχθηκε αβάσταχτος για τον Χοράσιο Σάλα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο 58χρονος Χοράσιο Σάλα, άφησε την τελευταία του πνοή καθώς υπέστη καρδιακή προσβολή, το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής (26/04/2019) ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι του, στην πόλη Προγκρέσο της Αργεντινής.

Ο τραγικός πατέρας δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το χαμό του 28χρονου γιου του πριν από περίπου τρεις μήνες, ο οποίος βρήκε φρικτό θάνατο στα νερά της Μάγχης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 58χρονος είχε μάθει από δημοσιογράφους ότι ο γιος του αγνοείτο όταν έπεσε το αεροπλάνο του. Ο θάνατος του ποδοσφαιριστή είχε επιβεβαιωθεί δύο ημέρες μετά.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Αργεντινής, στις αρχές Φεβρουαρίου, είχε πει: «δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι ένα όνειρο. Ένας εφιάλτης. Είμαι απελπισμένος».

Ο θάνατος του Χοράσιο Σάλα επιβεβαιώθηκε από έναν πολιτικό της πόλης όπου διέμενε, ο οποίος ανέφερε ότι οι διασώστες που έφτασαν στο σπίτι του δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

«Στις πέντε σήμερα το πρωί, η σύντροφός του με κάλεσε αναστατωμένη. Οι γιατροί ήταν εκεί αλλά όταν έφτασα σπίτι τους, είχε ήδη πεθάνει», δήλωσε ο Χούλιο Μούλερ.
Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ