Ο Bruce Springsteen επιστρέφει δισκογραφικά και αυτό είναι το νέο του άλμπουμ


Ο καλλιτέχνης ετοιμάζεται για το 19ο άλμπουμ του.

Ο Bruce Springsteen, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ που θα γίνει την 14η Ιουνίου με τον τίτλο Western Stars και με επιρροές από τη μουσική ποπ της νότιας Καλιφόρνιας.

Έπειτα από τρεις ημέρες συνεχών αναρτήσεων φωτογραφιών της αμερικανικής ερήμου, όπου δέσποζε ο λαμπερός ήλιος της, οι κάκτοι της και οι άδειοι δρόμοι της, μπήκε τέλος στην αγωνία των θαυμαστών του διάσημου καλλιτέχνη με την πολυαναμενόμενη ανακοίνωση.
Το πρώτο τραγούδι του δίσκου με τον τίτλο Hello Sunshine και το κλιπ του θα αποκαλυφθούν γύρω στις 07.00 το πρωί της Παρασκευής ώρα Ελλάδος.

Το άλμπουμ Western Stars, στο εξώφυλλο του οποίου δεσπόζει ένα άγριο άλογο, θα περιλαμβάνει 13 τραγούδια:

Hitch HikinThe WayfarerTucson TrainWestern StarsSleepy Joe’s CaféDrive Fast (The Stuntman)Chasin’ Wild HorsesSundownSomewhere North of NashvilleStonesThere Goes My MiracleHello SunshineMoonlight Motel
«Τα τραγούδια αυτά θα μας κάνουν να ταξιδέψουμε στους δρόμους της ερήμου των ΗΠΑ και θα μας κάνουν να διερωτηθούμε για τη μοναξιά, την κοινοτική ύπαρξή μας και την ελπίδα», τονίζεται στο δελτίο τύπου.

Ο δίσκος, που ηχογραφήθηκε αρχικά στο στούντιο που διαθέτει ο Springsteen στο σπίτι του, στο Νιου Τζέρσεϊ, «μεταφέρει τη μουσική του προς ένα νέο σύμπαν με έμπνευση από τους δίσκους ποπ της νότιας Καλιφόρνιας στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και τις αρχές της δεκαετίας του 1970» σημειώνει η εταιρεία Columbia.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ