“Μπλοκαρισμένος” ο Αντετοκούνμπο. Έτσι έπαιξε κόντρα στους Σέλτικς – video


Οι Μπόστον Σέλτικς κατάφεραν να “μπλοκάρουν” τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών της Ανατολής και έτσι πήραν τη νίκη κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς με 112-90. Τι έκανε στο ματς ο Greek Freak.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από την άμυνα των Μπόστον Σέλτικς, οι οποίοι και τους έκλεισαν τους «διαδρόμους» προς το… αγαπημένο του «ζωγραφιστό», όπου είναι μακράν ο πρώτος σκόρερ στο NBA.

Ο Greek Freak βρέθηκε έξω από τα… νερά του και παρότι τα νούμερά του δεν είναι «τραγικά», η αστοχία στα δίποντα, αλλά και η… ευστοχία στα τρίποντα, φανερώνουν την κακή βραδιά στην οποία βρέθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας γκαρντ – φόργουορντ είχε 22 πόντους (με 5/10 βολές, 4/16 δίποντα, 3/5 τρίποντα), 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κόψιμο και 2 λάθη στα 34 λεπτά που αγωνίστηκε και ήταν αναγκασμένος να σουτάρει από μακριά για να βρει σκορ, με αποτέλεσμα να «χαλάει» η λειτουργία της ομάδας του.

Αυτό πάντως, ήταν μόλις το πρώτο ματς της σειράς, η οποία και θα κριθεί στις 4 νίκες και άρα, ο Γιάννης θα έχει αρκετές ευκαιρίες να ανεβάσει τόσο τη δική του απόδοση όσο και των Μπακς.Η εμφάνιση του Αντετοκούνμπο κόντρα στους Σέλτικς

 

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ