Αλεξάνδρα Κατσαΐτη: Αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά που καθιστούν σταρ την Τάμτα


Είναι στενή συνεργάτιδα της Τάμτα τα τελευταία χρόνια και επιμελείται την εμφάνισης της στη Eurovision του Τελ Αβίβ.

H Αλεξάνδρα Κατσαΐτη σε συνέντευξή της μιλά για το αν έχει αναλάβει στο παρελθόν και την επιμέλεια άλλων τραγουδιστών για το εν λόγω event, για τη συνεργασία της με την Τάμτα, ενώ αποκάλυψε και με τι άλλο ασχολείται αυτή την περίοδο.

Έχετε αναλάβει στο παρελθόν την επιμέλεια άλλων τραγουδιστών για το εν λόγω event;

«Η πρώτη φορά ήταν με την Τάμτα το 2007, που προτάθηκε ως υποψήφια για την Ελλάδα με το «With Love», και με την Ελευθερία Ελευθερίου το 2012, για τη συμμετοχή της στον ελληνικό τελικό για την εκπροσώπηση στη Eurovision».

Με την Τάμτα συνεργάζεστε αρκετά χρόνια. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που την καθιστούν σταρ στον χώρο της;

«Η αφοσίωση της, η υπομονή, η σκληρή δουλειά, η αγάπη της για τη μουσική, η μαγική φωνή, το ταλέντο της σε συνδυασμό με το μυαλό, η ευγένεια και η τελειομανία είναι στοιχεία που τη χαρακτηρίζουν».

Επαγγελματικά τι άλλο κάνετε αυτήν την περίοδο;

«Το styling για την Τάμτα στην εκπροσώπηση της Κύπρου στη Eurovision είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας μου αυτήν την εποχή. Παράλληλα ασχολούμαι με τη συλλογή μου «alexSANDra on the beach», την plus size σειρά «alex+ΗΥΡΕ» σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία ΗΥΡΕ και το «Stylishious», το online shop μου, όπου θα με βρείτε και θα δείτε τα ρούχα, τα μαγιό και τα αξεσουάρ που σχεδιάζω», λέει στο tv Έθνος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ