Τσίπρας προς βουλευτές και στελέχη: «Σαρώστε την επαρχία και μιλήστε για το έργο μας»


Την ενδυνάμωση της προεκλογικής εκστρατείας για τις ευρωεκλογές τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, αλλά και τις εθνικές, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το αργότερο σε πέντε μήνες, ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας από όλους τους βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρωθυπουργός τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχει ξεκινήσει ένα μπαράζ ομιλιών σε πόλεις της Ελλάδας, ενώ μέχρι την ημέρα των ευρωεκλογών αναμένεται να έχει βρεθεί σε κάθε γωνία της χώρας προκειμένου να μεταφέρει στους πολίτες το έργο που έκανε η κυβέρνηση του από το 2015 έως και σήμερα.

Για άλλη μια φορά ο Αλέξης Τσίπρας παίρνει πάνω το παιχνίδι των εκλογών. Μάλιστα σε πρόσφατη ομιλία του προκάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να βρεθούν αντιμέτωποι σε ένα τηλεοπτικό ντιμπέιτ και να αναλύσουν τις θέσεις τους και τα προγράμματα των κομμάτων τους, προκειμένου να βγάλουν τα συμπεράσματα τους οι πολίτες.

Τα δεδομένα όμως δεν είναι ανάλογα με το 2015, καθώς ο πρωθυπουργός σε πολλά ζητήματα βρίσκεται σε άμυνα και θα χρειαστεί τη βοήθεια ολόκληρου του κόμματος του προκειμένου να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με τους επιτελείς του εκλογικού σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ στις τέσσερις αναμετρήσεις που έρχονται πρέπει να συμβάλουν οι πάντες. Έτσι, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τους βουλευτές, τα στελέχη αλλά και τα μέλη του κόμματος να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις.

Μάλιστα τους τόνισε να ρίξουν μεγάλο βάρος στην επαρχία και ειδικά στην Μακεδονία, όπου μετά τη ψήφιση της «Συμφωνίας των Πρεσπών» οι δημοσκοπήσεις δείχνουν το κυβερνών κόμμα να σημειώνει χαμηλές αποδόσεις. «Σαρώστε την επαρχία και μιλήστε για το έργο μας», ήταν τα λόγια του Αλέξη Τσίπρα προς τους βουλευτές τους, από τους οποίους μάλιστα ζήτησε να ενεργοποιήσουν όλα τα στελέχη του κόμματος σε κάθε περιοχή της Ελλάδας.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε σε πολλούς συνομιλητές του, ότι στις μάχες που θα ακολουθήσουν οι πολίτες θα πρέπει να είναι ενημερωμένοι όχι μόνο για τα όσα κατάφερε να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε οικονομία, κοινωνία και εξωτερική πολιτική, αλλά και για το πρόγραμμα του κόμματος εφόσον κερδίσει τις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Η τόνωση της αγοράς, οι φορολογικές ελαφρύνσεις, τα κοινωνικά μερίσματα αλλά και η συνεχής βοήθεια προς τις ασθενέστερες ομάδες θα περιλαμβάνονται στη ατζέντα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχουν με τους πολίτες. Κι αυτό γιατί το κυβερνών κόμμα θέλει να περάσει στο λαό ότι κάνει πραγματικότητα τα όσα λέει κι ότι θα σταθεί στο πλευρό των αδυνάτων.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ