Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Όλες οι λεπτομέρειες για το γάμο τους


Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος παντρεύονται στην Κρήτη το καλοκαίρι!

H αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε και όπως είναι γνωστό, έγραφε: «Ο Ελευθέριος Σουλτάτος, κάτοικος Καβροχωρίου Μαλεβιζίου, γεννηθείς εις Ηράκλειον Κρήτης, του Μιχαήλ και της Σόνιας, το γένος Ζερβάκη και η Βασιλική Λασκαράκη, κάτοικος Καβροχωρίου Μαλεβιζίου, γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκην, του Χρήστου και της Αναστασίας, το γένος Βαμβακίδου, πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις την Κρήτην».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real», η Βάσω δεν έχει βρει το νυφικό των ονείρων της, όμως έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το μυστήριο, το οποίο θα γίνει τον Ιούλιο στα Χανιά.

Το ερωτευμένο ζευγάρι θέλει να κάνει έναν παραδοσιακό γάμο τηρώντας όλα τα ήθη και τα έθιμα του τόπου. Πότε θα γίνει ο γάμος τους; Ποια είναι η ημερομηνία του μυστηρίου; Αυτή κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό, καθώς τόσο η ηθοποιός όσο και ο σύντροφός της και σεφ θέλουν να μοιραστούν αυτή τη μέρα μόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την ευτυχισμένη αυτή μέρα της ζωής τους.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ