Moντέλο αποκάλεσε την Angelina Jolie «φρικτή σκύλα» και εξηγεί γιατί!


Αξέχαστη έμεινε στo μοντέλο η γνωριμία της στα 90s με την Angelina Jolie, την οποία περιγράφει ως «φρικτή σκύλα».

Η Caprice Bourette, μιλώντας στο περιοδικό New! για τις πιο τρελές εμπειρίες τις από την εποχή που μεσουρανούσε στον κόσμο του modeling, ανέφερε ότι είχε βγει για φαγητό και με τον Brad Pitt και με την Angelina Jolie, σε ξεχωριστές περιστάσεις.

«Είχα φάει μαζί τους χωριστά. Δεν θυμάμαι, αν ήταν παντρεμένοι εκείνη την εποχή. Ο Brad ήταν καταπληκτικός, η Angelina σκύλα. Δεν ξεστόμισε ούτε μία λέξη όλο το βράδυ. Απλώς καθόταν και κοιτούσε τον χώρο. Ειλικρινά, ήταν φρικτή. Ο Βrad είναι πολύ καλός τύπτύπος και σίγουρα πιο ταιριαστός με την Aniston»αποκάλυψε η Caprice, προσθέτοντας ότι εκείνη την περίοδο τα πάρτι των celebrities ήταν πιο «άγρια».

Η ίδια δήλωσε ότι δεν πήρε ποτέ ναρκωτικά, όμως έπινε πολύ αλκοόλ.

«”Επινα εύκολα ένα μπουκάλι και μόνη μου. Έβαζα κάτω πολλούς άντρες. “Ημουν hardcore» δήλωσε, επισημαίνοντας όμως ότι δεν είχε πρόβλημα αλκοολισμού. Η ζωή της έχει αλλάξει δραματικά, καθώς έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον σύντροφό της T”αι Κόμφορτ. Μάλιστα, τα δυο αγόρια έχουν γεννηθεί με διαφορά 3 εβδομάδων, ένα φυσιολογικά κι ένα με παρένθετη μητέρα.

Δείτε την στις ακόλουθες φωτογραφίες.

Pitt - Jolie

Pitt - Jolie

Caprice Bourret

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ