Κύπρος: Τους άφησε άφωνους ο Ορέστης με την καταγγελία του

Μια ακόμη πτυχή της υπόθεσης του serial killer με το ψευδώνυμο Ορέστης, στην Κύπρο, που δείχνει πως ο 35χρονος δεν άφηνε τίποτε στην τύχη

Δεν σταματούν οι αποκαλύψεις γύρω από την δράση του κατά συρροή δολοφόνου με το ψευδώνυμο Ορέστης, που ομολόγησε μέχρι στιγμής επτά φόνους γυναικών, ανάμεσα στις οποίες και δύο ανήλικα κοριτσάκι οκτώ και έξι ετών, με τους ανακριτές της υπόθεσης να επιχειρούν να στήσουν όλα τα κομμάτια αυτού του φρικιαστικού παζλ το οποίο καθήλωσε την κοινή γνώμη.

Με βάση τα δεδομένα η δολοφονική δράση του «Ορέστη» άρχισε τον Σεπτέμβριο του 2016, όπου διέπραξε διπλό φονικό με θύματα την 36χρονη Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα και την οκτάχρονη κορούλα της Έλενα Ναταλία Μπουνέα.

Μάλιστα, είναι ήδη γνωστό πως τα περισσότερα θύματα του ψάρευε κατά κύριο λόγο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν γύρω από τη δράση του 35χρονου λοχαγού, γυναίκα από τις Φιλιππίνες κατήγγειλε ότι ο ύποπτος την είχε βιάσει πριν από περίπου δύο χρόνια, χωρίς όμως να προβεί σε καταγγελία.

Μάλιστα όπως είχε αναφερθεί στην εφημερίδα Πολίτης, η οικιακή βοηθός, πέραν από το σοκ, είχε αφόρητες τύψεις, ενώ αισθάνεται ενοχή που δεν προέβη νωρίτερα στην καταγγελία, θεωρώντας ότι τυχόν δίωξη του υπόπτου για τον βιασμό της, ενδεχομένως να απέτρεπε τις εξελίξεις.

Κίνηση αντιπερισπασμού από τον «Ορέστη»

Η καταγγελία της γυναίκας για βιασμό της από τον 35χρονο, φαίνεται να ακολουθεί το διπλό φονικό που διέπραξε το 2016.

Η οικιακή βοηθός αναφέρεται σε γεγονότα που διαδραματίστηκαν το 2017, χρονολογία η οποία συνάδει με καταγγελία του ίδιου του «Ορέστη», την οποία φέρει στο φως ο REPORTER.

Σύμφωνα με ντοκουμέντο που εξασφαλίσαμε, ο 35χρονος τον Φεβρουάριο του 2017 προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία, ισχυριζόμενος ότι δέχεται απειλές από γυναίκα η οποία ισχυρίζεται ότι την βίασε.

Μάλιστα, ο 35χρονος, δεν επιθυμούσε την παρέμβαση της Αστυνομίας, ωστόσο όπως φαίνεται από τη σχετική καταγγελία, αυτό που ήθελε είναι να… προλάβει τυχόν καταγγελία της γυναίκας.

Ορέστης – Αυτούσια η καταγγελία του

«Στις 28/02/2017 και περί ώρα 18:50 προσήλθε στο σταθμό ο … από την … και ανέφερε πως δέχεται τηλεφωνικές απειλές και απειλητικά μηνύματα από την πρώην φίλη του … τηλέφωνο … για βιασμό της. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο η συνεύρεση τους έγινε κοινή συναινέσει χωρίς την άσκηση βίας. Σε γραπτή κατάθεση του δηλώνει ότι αναφέρει το γεγονός για να είναι σε γνώση της Αστυνομίας για πιθανή καταγγελίας εναντίον του και πως το παρόν στάδιο δεν επιθυμεί την παραπέρα ανάμειξη της Αστυνομίας».

Πηγή: reporter.com.cy

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here