Θήβα: Σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική η 8χρονη που χτυπήθηκε από σφαίρα


Διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» νοσηλεύεται η 8χρονη Αλεξία, η οποία χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι, στις Θεσπιές Θηβών.

Η κατάσταση της υγείας της χαρακτηρίζεται κρίσιμη, καθώς βρισκόμαστε στο πρώτο 48ωρο μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη για την αφαίρεση της σφαίρας. Προτεραιότητα των γιατρών είναι να σταθεροποιηθεί αιμοδυναμικά.

Το παιδί έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του ανήμερα του Πάσχα (28/04/2019), τη στιγμή που χτυπήθηκε. Οι γονείς του έντρομοι, το πήραν και αιμόφυρτο το μετέφεραν στο νοσοκομείο της Θήβας. Από εκεί έγινε διακομιδή του στο νοσοκομείο της Χαλκίδας και στη συνέχεια, λόγω της ιδιαίτερα κρίσιμης κατάστασής του διασωληνωμένο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Το βλήμα αφαίρεσαν οι γιατροί αργά το βράδυ της Κυριακής και σήμερα, λίγο μετά τις 12:00 αστυνομικοί το πήγαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να προσδιοριστεί ο τύπος του όπλου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για πυροβόλο όπλο.

Σοκαρισμένοι οι γονείς και οι συγγενείς βρίσκονται στο πλευρό του 8χρονου παιδιού και δεν σταματούν να ελπίζουν σε ένα θαύμα.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ