Συγκλονίζει ο πατέρας της 8χρονης: Είδαμε το παιδί μας ξαφνικά μέσα στα αίματα


Ώρες αγωνίας για την οικογένεια της 8χρονης που δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα το απόγευμα της Παρασκευής του Πάσχα ενώ έπαιζε μαζί με άλλα παιδιά στην αυλή του σπιτιού της.

Οι έρευνες της Αστυνομίας πραγματοποιούνται σε γειτονικά σπίτια γύρω από το σημείο που κατέρρευσε το κοριτσάκι.

Στο Οpen TV μίλησε αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε το μικρό κοριτσάκι. «Ακούσαμε φωνές, κλάματα και σηκώθηκα με τον πατέρα της και είδαμε το κοριτσάκι αναίσθητο και αιμόφυρτο, όλο του το πρόσωπο ήταν γεμάτο από αίματα» ανέφερε αρχικά ο Αργύρης Παπαγγελής.

Η οκτάχρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων και τα επόμενα 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα για την υγεία της. Ο πατέρας της μικρής μίλησε στο Open TV μέσα από το νοσοκομείο για τις δραματικές στιγμές που βιώνει η οικογένειά του. «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήμασταν όλοι μαζί έξω, το παιδί έπαιζε με τα αδέρφια του και το ξαδερφάκι του. Ξαφνικά το είδαμε με τα αίματα. Μακάρι να πάνε όλα καλά και θα μιλήσουμε μετά, δεν αντέχω…» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η σφαίρα έχει ήδη μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Λιβαδειάς έχουν καταγράψει όλους όσους βρίσκονταν στη γύρω περιοχή και έχουν πάρει ήδη τις πρώτες καταθέσεις.

Οι έρευνές τους εστιάζονται στο διπλανό χωριό από τις Θεσπιές, το Λεοντάρι. Από εκεί εκτιμούν ότι έφυγε η αδέσποτη σφαίρα. Οι κάτοικοι του χωριού αποκαλύπτουν στο Open TV ότι έπεφταν πυροβολισμοί ακόμα και μετά το αιματηρό περιστατικό. Τέλος, περιμένουν να δουν από την ιατροδικαστική έκθεση από ποια απόσταση προήλθε η σφαίρα.

Θήβα: Σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική η 8χρονη που χτυπήθηκε από σφαίρα

Διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» νοσηλεύεται η 8χρονη Αλεξία, η οποία χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι, στις Θεσπιές Θηβών.

Η κατάσταση της υγείας της χαρακτηρίζεται κρίσιμη, καθώς βρισκόμαστε στο πρώτο 48ωρο μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη για την αφαίρεση της σφαίρας. Προτεραιότητα των γιατρών είναι να σταθεροποιηθεί αιμοδυναμικά.

Το παιδί έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του ανήμερα του Πάσχα (28/04/2019), τη στιγμή που χτυπήθηκε. Οι γονείς του έντρομοι, το πήραν και αιμόφυρτο το μετέφεραν στο νοσοκομείο της Θήβας. Από εκεί έγινε διακομιδή του στο νοσοκομείο της Χαλκίδας και στη συνέχεια, λόγω της ιδιαίτερα κρίσιμης κατάστασής του διασωληνωμένο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Το βλήμα αφαίρεσαν οι γιατροί αργά το βράδυ της Κυριακής και σήμερα, λίγο μετά τις 12:00 αστυνομικοί το πήγαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να προσδιοριστεί ο τύπος του όπλου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για πυροβόλο όπλο, μάλλον πιστόλι.

Σοκαρισμένοι οι γονείς και οι συγγενείς βρίσκονται στο πλευρό του 8χρονου παιδιού και δεν σταματούν να ελπίζουν σε ένα θαύμα.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ