Eurovision 2019: Κατερίνα Ντούσκα: «Ο στόχος μου ήταν να μπω στον μουσικό χάρτη»


Η εικόνα της αυστηρής δικηγόρου με ταγέρ σε μια δικαστική αίθουσα είναι κάτι εντελώς έξω από την αισθητική της.

Μολονότι παρακολουθεί κανονικά τα μαθήματα στη Νομική, ρίχνει όλη της την ενέργεια στη μουσική. Ο λόγος για την Κατερίνα Ντούσκα, η οποία φέτος θα ανέβει στη σκηνή της Eurovision, εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

«Πολύ συνειδητά κάποια στιγμή αποφάσισα να παρατήσω τη σχολή και να αφοσιωθώ στη μουσική. Ύστερα από αρκετή μελέτη στο ωδείο, θέλησα να πειραματιστώ με ορισμένα είδη, όπως ροκ, τζαζ. Τα δοκίμασα όλα και συνεργάστηκα με κάποιες μπάντες, προκειμένου να βρω τι μου ταιριάζει περισσότερο» εξηγεί στο People.

Η πρώτη φορά μετά την εμφάνιση στη σχολική παράσταση στο Μόντρεαλ- που κάνει live στην Αθήνα είναι σε ηλικία 23 ετών. Αυτό, όμως, που έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της είναι να γράφει μουσική που θα ντύνει τους δικούς της στίχους. Με λίγα λόγια, να γίνει τραγουδοποιός. Ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.

«Ήθελα τα τραγούδια που θα λέω να με εκφράζουν και να μπορώ να τα ελέγχω ως προς το περιεχόμενο τους. Έτσι, το 2013 έγραψα ένα κομμάτι που το ανέβασα σε μορφή demo στο κανάλι μου στο Youtube. Ξαφνικά, αυτό το τραγούδι άρχισε να παίζεται στο ραδιόφωνο και να γίνονται άπειρα shares χωρίς καμία διαφήμιση, με αποτέλεσμα να με προσεγγίσουν από δισκογραφικές και εταιρείες managment. Ο στόχος μου ήταν να μπω στον μουσικό χάρτη και να φτιάξω μια ομάδα με μουσικούς. Να φανταστείς πως εκείνη την εποχή είχα μόνο 200 φίλους στο facebook. Ήμουν άκρως αντικοινωνική».

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ