Θαυμαστής των Van Halen βγάζει στη φόρα όσα έζησε ένα Σαββατοκύριακο με τα μέλη της μπάντας


Μια απίστευτη ιστορία από το 1984 ήρθε στο φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστές τα μέλη του συγκροτήματος Van Ηalen.

Ο Κερτ Τζέφερις, σε ηλικία 19 ετών ήταν ο νικητής του διαγωνισμού του μουσικού τηλεοπτικού δικτύου ΜΤV και Το έπαθλο ήταν να περάσει ένα Σαββατοκύριακο με τους Van οι οποίοι βρίσκονταν στο απόγειο της δόξας τους.

Ο 54χρονος σήμερα Τζέφερις δήλωσε στη «New York Post» ότι δεν μπορεί με τίποτα να ξεχάσει όλα όσα έζησε με τα μέλη του αμερικανικού ροκ συγκροτήματος.

Ο Κερτ και ένας φίλος του ταξίδεψαν αεροπορικώς στο Ντιτρόιτ, όπου οι Αλεξ, Εντι και Βόλφγκανγκ Βαν Αλεν καθώς και ο Ντέιβιντ Λι Ροθ τους υποδέχτηκαν προσφέροντας τους μαριχουάνα και σφηνάκια ουίσκι.

Κατά τη διάρκεια της βραδινής συναυλίας τους έλουσαν τον Τζέφερις με σαμπάνια και έτριψαν μια τούρτα στο πρόσωπο του. Στα παρασκήνια τον 19χρονο «περίμενε» μπουφές με αστακό και φιλέ μινιόν, αλλά και κοκαΐνη. Όπως εξομολογείται ο Τζέφερις, όταν σνίφαρε δύο γραμμές, ο Ροθ φώναξε: «Ο Κερτ χρειάζεται την Τάμι». Τότε μια νεαρή θαυμάστρια του συγκροτήματος έβγαλε τα ρούχα της και χόρεψε αισθησιακά πάνω στον Τζέφερις. Οι δυο τους κατέληξαν ολόγυμνοι να κάνουν μαζί ντους. Την επόμενη μέρα ο 19χρονος ξύπνησε στο ξενοδοχείο χωρίς να θυμάται τίποτα άλλο, ενώ ο Αλεξ τον ανάγκασε να πιει μισό λίτρο μπίρας σαν σφηνάκι.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ