Elif: Άνδρες χτυπάνε άσχημα τον Μουράτ…


Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, ο Ερκούτ τριγυρνάει έξω από το σπίτι της Ζεϊνέπ ελπίζοντας να τη δει έστω και από μακριά. Όταν τη βλέπει να επιστρέφει με τον Σελίμ, θυμώνει. Πηγαίνει να μιλήσει με την Αρζού.

Εκείνη του λέει πως πρέπει να ξεφορτωθούν το μωρό διαφορετικά το ζευγάρι θα συμφιλιωθεί. Αποφασίζει να αναλάβει εκείνη αυτή τη δουλειά. Η Ελίφ έχει μια ανάμνηση αλλά είναι ακόμα πολύ μπερδεμένη. Μετά την παραίτηση της Νουρτέν η Μελαχάτ δυσκολεύεται με τις καθημερινές δουλειές. Η Φεριντέ ζητάει από την Τουλάι να φροντίζει τη Μελαχάτ αλλά εκείνη δεν θέλει να αφήσει μόνη της τη Ζεϊνέπ. Η Μελέκ προσφέρεται να βοηθήσει και πηγαίνει στο σπίτι της Μελαχάτ. Η Νουρτέν λέει στη Σεχέρ πως έδιωξε την Ελίφ και εκείνη της λέει πως έκανε λάθος και πρέπει να την φέρει πάλι σπίτι.

Ο Σελίμ ενθουσιασμένος λέει στον Κενάν πως άκουσε την καρδιά του μωρού του για πρώτη φορά. Ακούγοντας τη συζήτησή τους, η Αλιγιέ αποφασίζει να μιλήσει στη Ζεϊνέπ. Η Τουλάι λέει στη Ζεϊνέπ πως αγνοεί τι πέρασε ο Σελίμ μέσα στη φυλακή και πως θα έπρεπε να δείξει λίγη κατανόηση. Τα λόγια της Τουλάι φαίνεται να επηρεάζουν τη Ζεϊνέπ όταν έρχεται η Αλιγιέ και της λέει πως δεν θα επιτρέψει ο γιος της να γίνει πατέρας στο παιδί ενός άλλου και φεύγει. Η Ζεϊνέπ ξεσπάει ξανά σε κλάματα. Η Σεχέρ λερώνει το φόρεμα της ενώ μαγειρεύει και η Αλιγιέ της προτείνει να πάρει κάτι από την ντουλάπα της Γκόντζα, όταν μαθαίνει πως δεν έχει άλλα ρούχα να αλλάξει.

Η Σεχέρ μαθαίνει έτσι πως η Γκόντζα ήταν παλιά υπηρέτρια στο κτήμα και ενημερώνει τη Νουρτέν. Ο Μουχσίν επιστρέφει σπίτι και ρωτάει που είναι η Ελίφ. Η Νουρτέν του λέει πως την έστειλε μέχρι τον μπακάλη και βγαίνει έξω για να τη βρει. Ενώ ο Μουράτ και η Φεριντέ δουλεύουν στο εστιατόριο εμφανίζονται δύο από τους άντρες του Νετζντέτ, που αναζητούν τον Βεϊσέλ. Όταν ο Μουράτ και η Φεριντέ τους λένε πως δεν ξέρουν, που είναι, οι άντρες καταστρέφουν το μαγαζί και χτυπάνε άσχημα τον Μουράτ…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ