Το βίντεο που η βρετανική αστυνομία θέλει να δεις – Εικόνες που σοκάρουν


Η βρετανική αστυνομία συνηθίζει να προβάλει και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο με σκληρές εικόνες, με στόχο να ευαισθητοποιήσει τους οδηγούς…

Ένα από τα βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η βρετανική αστυνομία, έχει ταρακουνήσει τις τελευταίες μέρες τα social media. Δύο οδηγοί, όπως φαίνεται και στο βίντεο, επιδίδονται σε… κυνηγητό σε αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας.

Η κόντρα ανάμεσα στους δύο οδηγούς ξεκίνησε για άγνωστο λόγο, ωστόσο η… τύχη έστειλε πίσω τους ένα περιπολικό που κατέγραψε με την κάμερα λεπτό προς λεπτό την καταδίωξη και όσα ακολούθησαν. Αφού διένυσαν μεγάλη απόσταση με προσπεράσεις και μεγάλη ταχύτητα, ο ένας από τους δύο οδηγούς χάνει ξαφνικά τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, και οι εικόνες κόβουν την ανάσα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, τα δύο αυτοκίνητα ανέπτυξαν ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 160 χιλιόμετρα/ώρα, και όπως φαίνεται και στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, ο οδηγός του Ford Mondeo παρεμπόδισε και έκλεισε επικίνδυνα τον οδηγό του Mini, ο οποίος με τη σειρά του έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου στην προσπάθειά του να κάνει έναν ελιγμό.

Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα:

Και οι δύο οδηγοί τιμωρήθηκαν παραδειγματικά, ενώ η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα και τα ονοματεπώνυμά τους, για παραδειγματισμό. Ο ένας οδηγός τιμωρήθηκε με έξι μήνες φυλάκιση και 18 μήνες αφαίρεση της άδειας οδήγησης, ενώ ο δεύτερος τιμωρήθηκε με φυλάκιση 18 μηνών και αφαίρεση άδειας οδήγησης για 12 μήνες.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ