Το Τατουάζ: Στο πένθος θα βυθιστεί η οικογένεια Μελά


Οι εξελίξεις του Τατουάζ είναι καταιγιστικές, αφού μια δολοφονία δημιουργεί νέα δεδομένα.

Στο πένθος θα ξαναβυθιστεί η οικογένεια Μελά και υπεύθυνος είναι ο Ορφέας. Ο δολοφόνος αφού δεν μπορεί να προσεγγίσει την Ελένη, σκοτώνει τον αγαπημένο της για να την εκδικηθεί, ενώ βρίσκεται ένα βήμα πριν την αστυνομία.

Ο Ορφέας, κυνηγημένος από την Αστυνομία, προσπαθεί να βρει κάποιον να τον κρύψει μέχρι να σκεφτεί το επόμενο βήμα του. Ετσι, πλησιάζει και πάλι τον Λευτέρη και ιόν απειλεί απαιτώ­ντας να τον βοηθήσει να βρει σπίτι για να μείνει. Την ίδια ώρα ο Σέκερης, η Τατιάνα και η Αθηνά έχουν απογοητευτεί που δεν μπορούν νο τον συλλάβουν και φο­βούνται πως ίσως καταφέρει να κάνει πρά-ξπ τα εγκλήματα που έχει στο μυαλό του.

Η Μίνα, από την άλλη, αποφασίζει να προειδο­ποιήσει τη Χριστίνα για τον κίνδυνο που δια­τρέχει στην περίπτωση που βοηθά τον Ορ­φέα να διαφεύγει και να κρύβεται. Από την πλευρά του, ο Ορφέας πιέζει συνέχεια τον Λευτέρη με τις απαιτήσειςτου και τον οδηγεί στο σημείο να φτάσει μέχρι την Αστυνομία. Ο τελευταίος είναι απεγνω­σμένος και φοβισμένος και τελικά του βρίσκει σπίτι και τον ενημερώνει.

Ο Ορφέας, σύμφωνα με το My Tv, πηγαίνει στο καταφύγιο του και αρχίζει να οργανώνει τα επό­μενα βήματα του. Το ίδιο βράδυ πηγαίνει βαθιά μέσα στο δάσος και θάβει κάτι που έχει μεγάλη αξία γι” αυτόν. Λίγο αργότερα, η Τατιάνα λαμβάνει ένα γράμμα του με αποκαλύψεις.

Δείτε τη συνέχεια στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ