«Έλα στη θέση μου»: Η Ρενάτα θύμα απαγωγής


Ραγδαίες εξελίξεις για ακόμη μια φορά στην αγαπημένη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου». 

Από τη μια στιγμή στην άλλη, η Ρενάτα είδε την ευτυχία της να γκρεμίζεται ακόμα μια φορά… Ο εκβιασμός που της έκανε ο Αντρέας ως απάντηση στον δικό της, σε μία προσπάθεια να πάρει στα χέρια της τις μετοχές της SofoExpress, της γύρισε μπούμεραγκ και υπό τις απειλές του εχθρού, της ανγκάστηκε να στερηθεί ό,τι πολυτιμότερο είχε στη ζωή της: τον Αχιλλέα. Δυστυχώς, τα πράγματα για την κοπέλα πρόκειται να γίνουν ακόμα δυσκολότερα και πολύ πιο επικίνδυνα, καθώς, σύμφωνα με το «Mytv», πρόκειται να μπει στο στόχαστρο του Βούλγαρου μαφιόζου Ζντράβκο, ο οποίος θα την απαγάγει.

Πρόκειται για έναν επικίνδυνο μπράβο με τον οποίο ο Αχιλλέας είχε στήσει την εταιρεία Α.R. στη Βουλγαρία με χρήματα της Μένης. Λίγο πριν από την απαγωγή και μετά την υποτιθέμενη διάρρηξη στο σπίτι και στο γραφείο της, ο Αχιλλέας, ο Φώτης και η Ισμήνη πιέζουν τη Ρενάτα να τους εξηγήσει από ποιον κιν-δυνεύουν, ενώ ο Μάκης συνεχίζει να αναζητά πληροφορίες για τον Ζντράβκο και βρίσκεται αντιμέτωπος με μία δυσάρεστη έκπληξη.

Ένας γνώριμος τους από το παρελθόν, ο Μπούκουρας, ο οποίος σχετιζόταν με τον Βούλγαρο, βρίσκεται νεκρός έπειτα από τροχαίο δυστύχημα. Το γεγονός αυτό ανησυχεί τόσο τον ίδιο όσο και τον Αχιλλέα, καθώς δεν μπορούν να φανταστούν ποια θα είναι π επόμενη κίνηση του Ζντράβκο. Στο μεταξύ, η Ρενάτα, π οποία δέχεται απειλές από τον Βούλγαρο προκειμένου να αφήσει το τιμόνι της SofoExpress έχει ένα αναπάντεχο επαγγελματικό ραντεβού, το οποίο προκαλεί ανησυχία στον Αχιλλέα. Ο άντρας που πρόκειται να συναντήσει λέγεται Σεργέτης, ωστόσο ο πρώην αγαπημένος της ανακαλύπτει ότι πρόκειται για μία καλοστημένη παγίδα του Ζντράβκο και ότι αυτός κρύβεται πίσω από το ραντεβού… Δυστυχώς, δεν καταφέρνει να ειδοποιήσει εγκαίρως την κοπέλα και έτσι λίγο αργότερα εκείνη πέφτει στην ενέδρα του επικίνδυνου άντρα. Την ίδια στιγμή όλοι είναι πολύ. αναστατωμένο ι με αυτό το ραντεβού και την περιμένουν με αγωνία να επιστρέψει στην εταιρεία. Όταν όμως η Ρενάτα δεν επιστρέφει, αρχίζουν να την αναζητούν και ανακαλύπτουν το κινητό της τηλέφωνο σε έναν κάδο απορριμμάτων. Τότε όλοι καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για απαγωγή και αμέσως σημαίνει συναγερμός σε 5οίο και Σπάτα. Ταυτόχρονα, ο Αχιλλέας και ο Μάκης ψάχνουν να τη βρουν, αλλά δεν τα καταφέρνουν, ενώ η Αιμιλία προσπαθεί να μάθει πληροφορίες για τον μαφιόζο από τον Αντρέα, του οποίου η μνήμη αρχίζει να επανέρχεται. Πάνω στην απόγνωση του ο Αχιλλέας προσπαθεί να έρθει σε επαφή με τον Ζντράβκο, ενώ στην πραγματικότητα ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να σώσει τη Ρενάτα είναι π Σύλβια, καθώς χωρίς να το γνωρίζει ετοιμάζει ένα συσσίτιο του δήμου κοντά στο σημείο που κρατείται αιχμάλωτη.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ