Ομιλητής σε Συνέδριο του Economist στη Νέα Υόρκη ο Γιώργος Κουμουτσάκος

Στο περιθώριο του συνεδρίου ο κ. Κουμουτσάκος θα έχει σειρά συναντήσεων και επαφών με επενδυτές και ανώτατα στελέχη της ενεργειακής αγοράς.

Για τη Νέα Υόρκη αναχωρεί σήμερα ο Τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ και Βουλευτής Β’ Αθηνών, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο κ. Κουμουτσάκος θα μιλήσει στο συνέδριο του Economist The EASTMED- New York Investment Summit που δίνει έμφαση στις ενεργειακές και γεωπολιτικές εξελίξεις της Ανατολικής Μεσογείου.

Ο τομεάρχης της ΝΔ θα είναι εισηγητής και θα συζητήσει με τον πρώην Υφυπουργό Εξωτερικών και Διευθυντή Εθνικής Ασφαλείας, Τζον Νεγρεπόντε, και τον Επικεφαλής της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής, David Harris.

Στο περιθώριο του συνεδρίου ο κ. Κουμουτσάκος θα έχει σειρά συναντήσεων και επαφών με επενδυτές και ανώτατα στελέχη της ενεργειακής αγοράς. Καθώς η Ελλάδα βρίσκεται στον πυρήνα των περιφερειακών εξελίξεων, οι θέσεις της ΝΔ για τα μείζονα ζητήματα διεθνών σχέσεων της περιοχής αποκτούν ενδιαφέρον για όλους τους εμπλεκόμενους.

Ο κ. Κουμουτσάκος θα έχει επίσης μια σημαντική συνάντηση με τη Βοηθό ΓΓ του ΟΗΕ, Rosemary A. DiCarlo που είναι αρμόδια για τις πολιτικές υποθέσεις. Στη συνάντηση αναμένεται να τεθούν ζητήματα άμεσου ελληνικού ενδιαφέροντος. Εμφαση θα δοθεί στην παραβατική και προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο ευρύτερα, στις εξελίξεις στο Κυπριακό και στην κατάσταση στα Βαλκάνια.

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ