Λίβερπουλ – Φαν Ντάικ: “Έτσι θα αντιμετωπίσουμε τον Μέσι”


Ο Βίργκιλ Φαν Ντάικ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με τη Λίβερπουλ και είναι υποψήφιος για MVP της σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά πλέον προετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει τον Μέσι και τη Μπαρτσελόνα, αποκαλύπτοντας τον τρόπου θα συμβεί αυτό.

Για την επικείμενη κόντρα του με τον Λέο Μέσι, στον πρώτο ημιτελικό του Champions League μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μπαρτσελόνα, μίλησε ο Βίργκιλ Φαν Ντάικ.

Ο Ολλανδός αμυντικός συμπλήρωσε πρόσφατα 50 ματς χωρίς να δεχθεί ντρίμπλα από αντίπαλο, αλλά ο ίδιος απέφυγε να κάνει λόγο για προσωπική «μονομαχία» με τον Αργεντινό σούπερ σταρ, τονίζοντας ότι η ομάδα του αμύνεται και επιτίθεται ομαδικά. Οι δηλώσεις του Φαν Ντάικ

«Νομίζω πως είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Αλλά βλέπετε πως παίζουμε και πως αμυνόμαστε. Δεν αμυνόμαστε ένας προς έναν, αλλά αμυνόμαστε και βγαίνουμε στην επίθεση όλοι μαζί. Θα είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε την Μπαρτσελόνα.

Θα αντιμετωπίσουμε τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Όλη η ομάδα της Μπαρτσελόνα έχει ποιότητα. Δεν θα πάμε στη Βαρκελώνη για διακοπές».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ