Μετά τα μεσάνυχτα: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη


Απόψε λίγο «Μετά τα μεσάνυχτα», ο Πασχάλης Τσαρούχας συναντά την Ελεονώρα Μελέτη.

Χωρίς να μπαίνει σε ρόλο, κάτι που έκανε με επιτυχία τους τελευταίους μήνες στο «Your face sounds familiar», ο γνωστός ηθοποιός, χαλαρός και ευδιάθετος απαντά σε όλα. Γιατί δέχτηκε να συμμετέχει σε παιχνίδι μιμήσεων την ώρα που όλοι περίμεναν πως θα απορρίψει την πρόταση, κάτι που έκανε αρχικά. Εξηγεί για ποιο λόγο συχνά γίνεται «ωμός» και επιθετικός με τους δημοσιογράφους, περιγράφει το περιστατικό που τον εξόργισε κατά τη διάρκεια συνέντευξης και σχολιάζει το γεγονός πώς η διεθνής του διάκριση πέρασε «στα ψιλά» κάτι που δεν συμβαίνει και με την προσωπική του ζωή. Πώς εμπνεύστηκε το πρώτο του παιδικό παραμύθι και πώς σχολιάζει τον χαρακτηρισμό «περίεργος» που του απέδωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της, η πρώην σύζυγος του, Θεοφανία Παπαθωμά.
Ο γνωστός ηθοποιός, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, μιλά για την ταινία του Κώστα Γαβρά στην οποία θα ενσαρκώσει τον Αλέξη Τσίπρα. Πόσο δύσκολο είναι για εκείνον να «μεταφέρει» τον Πρωθυπουργό στην μεγάλη οθόνη χωρίς να πρέπει να τον μιμηθεί, αλλά και πως τον «μελετά» προκειμένου να τον πλησιάσει όσο μπορεί.
Τέλος, η Σοφία Βόσσου κάθεται αναπαυτικά στην πολυθρόνα της Ελεονώρας και απαντά σε πρόσφατα δημοσιεύματα που τη θέλουν να δίνει μάχη με τη νευρική ανορεξία. Θυμάται με χαμόγελο τα ένδοξα χρόνια της τηλεοπτικής της καριέρας, τη σχέση της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και αποκαλύπτει αν σήμερα έχουν επικοινωνία. Γιατί αποφάσισε να χάσει παρά πολλά κιλά και τί την οδήγησε στην απόφαση να αλλάξει την εικόνα της.

«Μετά τα μεσάνυχτα», με την Ελεονώρα Μελέτη, στις 00:15

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ