Survivor: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το reality επιβίωσης (video)


Survivor Ελλάδα-Τουρκία: Το αποψινό επεισόδιο είχε απ’ όλα. Κόντρες, συγκίνηση, εκπλήξεις, απρόοπτα και μια ακόμη αποχώρηση.

Το Survivor ξεκίνησε με μια μικρή κόντρα μεταξύ Παναγιώτη και Μπόρα, αφού ο Παναγιώτης δεν μπορούσε να καταλάβει τη στάση του Μπόρα στο προηγούμενο αγώνισμα κι έτσι ο Έλληνας παίκτης είχε μια επικριτική συμπεριφορά προς τον αντίπαλο παίκτη.

Οι Έλληνες παίκτες απόλαυσαν ένα τραπέζι με όλα τα παραδοσιακά πασχαλινά εδέσματα και γιόρτασαν σε πολύ καλό κλίμα, ενώ παράλληλα τους δόθηκες η δυνατότητα να λάβουν μηνύματα από φιλικά/συγγενικά Πρόσωπα. Ο Κυριάκος Πελεκάνος, όμως, έμαθε μια δυσάρεστη είδηση που αφορούσε στην υγεία του γιου του, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα.

Έπειτα ακολούθησε η ανακοίνωση ενός απρόσμενου επάθλου, με αποτέλεσμα οι παίκτες να μείνουν άφωνοι ακούγοντάς το από τον Σάκη Τανιμανίδη, και τα χαμόγελα να πάρουν θέση στα πρόσωπά τους.

Το αγώνισμα, λοιπόν, ξεκίνησε με τους Άσπρους και τους Μαύρους να παίρνουν τις θέσεις τους στον αγωνιστικό χώρο, βάζοντας τα δυνατά τους για τη νίκη και το πολυπόθητο έπαθλο. Ωστόσο, το αποτέλεσμα ήταν ανατρεπτικό και η κατάληξη ακόμη πιο ανατρεπτική, αφού ένας παίκτης είχε ένα ατύχημα και προκάλεσε την ανησυχία όλων.

Τέλος, ακολούθησε το Συμβούλιο του Νησιού, στο οποίο ο Σπύρος και η Ελπίδα ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση, με έναν να εγκαταλείπει τον Άγιο Δομίνικο και έναν να συνεχίζει το ταξίδι του στο παιχνίδι.

Δείτε τις ακόλουθες φωτογραφίες με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Η αγωνία όλων ήταν μεγάλη

Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση ήταν η Ελπίδα

Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Σπύρος

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ