5 Δεκεμβρίου 2025

Ιερουσαλήμ: Αναφορές για τουλάχιστον 15 τραυματίες μετά από επίθεση ενόπλων


Επίθεση ενόπλων στην Ιερουσαλήμ σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (08/09) με αποτέλεσμα τουλάχιστον 15 τραυματίες.

 

Το Channel 12 αναφέρει ότι τρομοκράτες στην Ιερουσαλήμ φέρεται να επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο και άνοιξαν πυρ εναντίον επιβατών.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στην είσοδο του Ramot Junction στην Ιερουσαλήμ, αναφέρει η υπηρεσία Magen David Adom, ενώ οι δύο ένοπλοι δράστες εξουδετερώθηκαν από την αστυνομία.

Σύμφωνα με πρώτες αναφορές, τουλάχιστον δύο ένοπλοι διέπραξαν τους πυροβολισμούς.

Υπενθυμίζεται πως στις 10 Φεβρουαρίου 2023, τρεις Ισραηλινοί σκοτώθηκαν και τέσσερις ακόμη τραυματίστηκαν όταν ένας Παλαιστίνιος έριξε το αυτοκίνητό του σε στάση λεωφορείου στο Ραμότ, έναν ισραηλινό οικισμό στην Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Ο δράστης πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε επί τόπου από αστυνομικό. Ανάμεσα στους νεκρούς ήταν δύο παιδιά ηλικίας 6 και 8 ετών και ένας 20χρονος άνδρας και η αστυνομία τότε χαρακτήρισε την επίθεση ως τρομοκρατική ενέργεια.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ