Ηθοποιός από το Τατουάζ παντρεύεται! Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου της!
Πριν λίγο καιρό αποκάλυψε σε εκπομπή ότι παντρεύεται και τώρα ήρθε στο φως της δημοσιότητας και το προσκλητήριο του γάμου γνωστής ηθοποιού από το Τατουάζ!
Η ηθοποιός είχε πει πρόσφατα στον Τάσο Θεοδώρου και τον Χάρη Αριστείδου πως θα παντρευτεί μέσα στο καλοκαίρι με τον σύντροφό της, Άλεξ Αλεξάνδρου.
Ο γάμος θα γίνει τον Ιούνιο και δήλωσε με συγκίνηση «θα μου λείπει εκείνη την ημέρα ο πατέρας μου, γιατί έχει φύγει από τη ζωή. Είναι σκληρό για μένα. Και ήταν και ο λόγος που είχα θέματα με τον γάμο, γιατί σκεφτόμουν τη στιγμή που ο πατέρας παραδίδει τη νύφη στον γαμπρό και δε θα είναι εκεί ο δικός μου»!
Δείτε το προσκλητήριο του γάμου της ηθοποιού από το Τατουάζ και τι είχε δηλώσει για τον γάμο της που θα γίνει σε λίγες μέρες και σίγουρα θα είναι εκεί όλοι οι συνάδερφοί της από την πετυχημένη σειρά!



Πηγή: www.gossip-tv.gr

