Τελικά πόσες φορές ερωτευόμαστε στη ζωή μας;


Σύμφωνα με έρευνες, κατά τη διάρκεια της ζωής μας ερωτευόμαστε 5 φορές και την καθεμία για διαφορετικό λόγο.

H πρώτη αγάπη

Η πρώτη αγάπη θα είναι πάντα η πρώτη! Εκείνη που κάνει την καρδιά μας να σκιρτήσει. Ενθουσιασμός, αφηρημάδα, χτυποκάρδια και σφίξιμο στο στομάχι.

Στόχος της πρώτης μας αγάπης είναι να μας μάθει ότι η αγάπη υπάρχει και να μας κάνει να δούμε το μέλλον με άλλη ματιά.

Η δύσκολη αγάπη

Η αγάπη δεν είναι πάντα ρόδινη. Ειδικά αν εμπλακείτε σε μια τοξική σχέση. Εκεί βιώνει κανείς μεγάλο στρες και θυμό, γιατί στην πραγματικότητα δεν υπάρχει επικοινωνία.

Συνήθως, οι σχέσεις αυτού του τύπου τελειώνουν με άσχημο τρόπο, προκαλώντας πόνο και στις δύο πλευρές. Τα καλά νέα είναι ότι μέσα από μια τέτοια εμπειρία μπορεί να πάρετε σημαντικά μαθήματα, όπως το τι ζητάτε πραγματικά από μία σχέση και ποιους ανθρώπους να αποφεύγετε.

Ο ανεκπλήρωτος έρωτας

Σας έχει τύχει ποτέ να θέλετε να αγοράσετε κάτι πάρα πολύ αλλά να μην μπορείτε; Ο ανεκπλήρωτος έρωτας θα σας προκαλέσει ακριβώς τα ίδια συναισθήματα, αλλά σίγουρα πιο έντονα!

Είναι ο άνθρωπος αυτός που θέλετε απεγνωσμένα να κατακτήσετε αλλά για τον ένα ή τον άλλο λόγο δεν μπορείτε. Το μάθημα που θα πάρετε από αυτή την εμπειρία είναι ότι δεν η αγάπη δεν ανταποδίδεται πάντα και θα καταλάβετε ότι τα συναισθήματά σας δεν γίνεται να έχουν πάντα ανταπόκριση.

Ο παθιασμένος έρωτας

Το πάθος και η αγάπη είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Φυσικά, το ιδανικό είναι να συνυπάρχουν, αλλά το πάθος δεν χρειάζεται την αγάπη για να φουντώσει.

Το συναίσθημα αυτό προκαλεί τις πιο πρωτόγονες ορμές μας και μας κάνει να θέλουμε να ανακαλύψουμε τη σαρκική ηδονή. Μέσω αυτού μαθαίνουμε την αξία του να γνωρίζουμε το σώμα του άλλου και την απόλαυση που μπορεί να φέρει αυτό.

Ο ένας και μοναδικός

Ο τελικός σας έρωτας είναι αυτός με τον οποίο θα μείνετε μαζί μέχρι το τέλος. Κάποιοι ίσως να μην βρουν ποτέ αυτό τον έρωτα και μένουν με ένα κενό στην καρδιά και την ψυχή τους.

Αν είστε από τις τυχερές που βρίσκουν τον σύντροφο της ζωής τους, τότε θα μάθετε τι σημαίνει αληθινή αγάπη. Δηλαδή, ότι μπορείς να αγαπάς και να αγαπιέσαι ταυτόχρονα με το ίδιο μέγεθος!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ