10 Δεκεμβρίου 2025

Κηδεία Τσάρλι Κερκ: Η τελετή ξεκίνησε με τον ήχο της γκάιντας – Δείτε βίντεο


Η επιμνημόσυνυ τελετή για τον Τσάρλι Κερ, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Prove Me Wrong Table, στο Πανεπιστήμιο Utah Valley όταν πυροβολήθηκε στον λαιμό από τον Τάιλερ Ρόμπινσον, ξεκίνησε στο Στάδιο Στέιτ Φαρμ, με τον ήχο του “Amazing Grace” να εκτελείται σε γκάιντες.

Το στάδιο είναι ασφυκτικά γεμάτο με θεατές ντυμένους στα κόκκινα, τα άσπρα και τα μπλε για να τιμήσουν τον ακροδεξιό ακτιβιστή που σκοτώθηκε την περασμένη εβδομάδα σε πανεπιστήμιο της Γιούτα.

Ο επικεφαλής του Πενταγώνου Πιτ Χέγσεθ, η διευθύντρια των μυστικών υπηρεσιών Τούλσι Γκάμπαρντ και ο υπουργός Υγείας Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ έφτασαν στο Στάδιο Στέιτ Φαρμ για την κηδεία του Τσάρλι Κερκ.

Μεταξύ των χιλιάδων που παρευρίσκονται στην κηδεία του Τσάρλι Κερκ είναι ο Έλον Μασκ και ο Στιβ Μπάνον. «Κάθε θέση σε αυτό το στάδιο που δεν είναι αποκλεισμένη από την ασφάλεια είναι γεμάτη. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ», έγραψε ο Μασκ στο X. Εν τω μεταξύ, ο Μπάνον παρουσιάζει την εκπομπή του «WarRoom» από το State Farm Stadium.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ